K3R3M
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- ShimerraTR
Discord:
shimerra_official
Merhabalar, değerli forum halkı HpronCraft'a Yetkili Ekibi arıyoruz.
Hangi Pozisyonlar boş;
Developer (Maaşlı)
Yönetici
Admin
Sr. Moderatör
Moderatör
Rehber
Genel Şartlar;
Tüm pozisyonlar için +16 yaş şartı (Rehber hariç)
Aktif olabilme şartı
komut bilgisi şartı
vardır
Developer Ve Tasarımcı H.K. Ve Şartları;
Developerler,editör ve tasarımcı EN AZ 300 Tl'lik bir maaş alacaktır, bilgiye göre daha fazlası olabilir
4 Farklı konuda developer ve tasarımcı alınacaktır.
1: Discord bot konusunda developer - Discord botu kodlayabilmelidir.
2: Tasarımcı, üst düzey tasarım bilgisine sahip olmalıdır, photoshop,İllustrator uygulamalarına hakim
3: Editör, Sunucunun videolarını çekerek edit yapacak, tanıtım videoları yapacaktır.
4: Java developeri, paket ile ilgili şeyleri devepmentleyecek, bugları fixleyecek.
Yönetici H.K. Ve Şartları;
Yönetici demek kurucu demektir, yani ortak olacaksınız 1500 Türk Lira civarlarında katkıda bulunmanız gerekiyor, plugin bilginizin olması gerekiyor, başka sunucularda yüksek yetkilerde görev yapmış olmanız gerekiyor, minecraftı uzun zamandır oynuyor olmanız gerekiyor, +16 yaşında olmanız gerekiyor, Mc-Tr vb.'de karalistede olmamanız gerekiyor.
Admin Ve Sr. Moderatör H.K. Ve Şartları;
Admin ile Sr. Moderatör aynıdır tag olarakta aynıdır, sadece Yönetim Kurulundaki söz hakları farklıdır, İkisi içinde şartlar aynıdır, +16 Yaşta olmanız, toplantılara eksiksiz katılabilecek olmanız, mikrofonunuzun olması, Tüm komutlara hakim olmanız, pluginlere hakim olmanız, daha önce iyi sunucularda görev yapmış olmanız gerekiyor, Ayrıca MC-TR Gibi forumlarda,discordlarda,sw listlerde herhangi bir sorun, karaliste olmamalı.
Moderatör H.K. Ve Şartları;
Moderatör, Yönetim kurulunun en alt rütbesidir ve katılım için gerekli olan şartlar, +16 yaş, Yüksek düzeyde komutları bilmeniz, azda olsa plugin bilginizin olması, diğer sunucularda yetkili olarak görev yapmış olmanız gerekmektedir.
Rehber H.K. Ve Şartları;
Rehber olacak kişilerin +14 yaşta olması ve Tüm komutları bilmesi gerekmektedir, Opskyblock ile ilgili tüm bilgileri bilmelidir.
Herhangi bir pozisyona başvurmak için lütfen discorddan yazınız.
DC : shimerra_official