Tanıtım HoverMessage | Formatlı ve Hover'lı mesajlar | PAPI, GM, LuckPerms, PEX desteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan portlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.560
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

portlek

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
197
Minecraft
poturtek

Discord:

portlek#5502

HoverMessage

Mouse'u mesajın üstüne getirince extra bir kutu çıkıyor ek olarak komutta giriliyor.

Config
YAML:
Plugin-Prefix: '&6[&eHoverMessage&6] &r>>'
Plugin-Language: 'en'
Check-For-Update: true
Hooks:
  Auto-Detect: true
  PlaceholderAPI: false
  GroupManager: false
  LuckPerms: false
  PermissionsEx: false
Default:
  Prefix: 'default_prefix'
  Player: 'default_player'
  Suffix: 'default_suffix'
Groups:
  Enable: false
  default:
    Prefix: 'default_prefix'
    Player: 'default_player'
    Suffix: 'default_suffix'
  othergroup:
    Prefix: 'othergroup_prefix'
    Player: 'othergroup_player'
    Suffix: 'othergroup_suffix'

Medya

İndir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Açıkcası deluxechat gibi bi eklentiye para vermekten kurtardın bizi diyebiliriz ancak bence böyle bırakma geliştirmeye devam et.

Merhaba, eklenti tanıtımı sanki biraz kısa mı olmuş? Aynı zamanda güzel bir eklentiye benziyor.
Eklenti kişisel amaçlar için kullanılacağı için arkadaşın isteğine göre yaptım yani çok ufak bir eklenti olmasını istedim, tanıtılacak pek bir şey yok bu durumda :)
Açıkcası deluxechat gibi bi eklentiye para vermekten kurtardın bizi diyebiliriz ancak bence böyle bırakma geliştirmeye devam et.
Elbette devam ederim, ek olarak eklemek istediğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz, benim aklıma PlaceholderAPI'dan başka ekleyebileceğim bir şey gelmedi, önerilere açığım :)

Eklenti kişisel amaçlar için kullanılacağı için arkadaşın isteğine göre yaptım yani çok ufak bir eklenti olmasını istedim, tanıtılacak pek bir şey yok bu durumda :)

Elbette devam ederim, ek olarak eklemek istediğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz, benim aklıma PlaceholderAPI'dan başka ekleyebileceğim bir şey gelmedi, önerilere açığım :)
Bu arada normalde mesaj değilde isimin üstüne tıklayınca detaylar çıkıyordu. Yenilik olarakda aslında bilemiyorum ama deluxechat adlı elentiyi inceleyip ondaki özellikleri eklersen güzel olur. (Konuyu düzenlersen daha yararlı olur bence)

Bu arada normalde mesaj değilde isimin üstüne tıklayınca detaylar çıkıyordu. Yenilik olarakda aslında bilemiyorum ama deluxechat adlı elentiyi inceleyip ondaki özellikleri eklersen güzel olur. (Konuyu düzenlersen daha yararlı olur bence)
deluxechat'i incelerim, konuyu ne şekilde düzenlememi önerirsin?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
varken gereksiz olmuş, çünkü daha gelişmiş üzerine tıklayınca bişeyler yazdırabiliyorsun ve placeholderapi felan desteği var, arkadaşın ihtiyacı yok ama chat format özelliğide var ve ücretsiz (mesaj bilgilendirme amaçlı)

varken gereksiz olmuş, çünkü daha gelişmiş üzerine tıklayınca bişeyler yazdırabiliyorsun ve placeholderapi felan desteği var, arkadaşın ihtiyacı yok ama chat format özelliğide var ve ücretsiz (mesaj bilgilendirme amaçlı)
tek farkı sanırım tıklayınca ek olarak komutta girdiriyor, bu o kadar büyük bir gereksizlik yaratmaz :) papi desteği var ayrıca benimkinde de.

tek farkı sanırım tıklayınca ek olarak komutta girdiriyor, bu o kadar büyük bir gereksizlik yaratmaz :) papi desteği var ayrıca benimkinde de.
hyr bu zaten ortalıkta vardı ve daha gelişmiş, bunun üzerine yapmak bence gereksizlik olmuş özelliklede ücretsiz paylaşıcaksan, onu söylememe takılmana gerek yok zaten seninkine kötü demek istemedim birde chatformatı vardı eqw

tıklayınca komut çalıştırma özelliği eklendi.

groupmanager, luckperms, permissionsex desteği geldi.
artık group eklentileri ile birlikte her gruba özel mesaj hover ve komut girdileri ekledi.
config düzenlendi;
YAML:
Hooks:
  PlaceholderAPI: false
  GroupManager: false
  LuckPerms: false
  PermissionsEx: false

Hover: "&7Player name > &e%player%\n&7Player money > %vault_eco_balance%"
Remove-After-First-Click: false
Commands:
  command-1:
    As-Player: false
    Run-Commands-When-Click:
      - 'give %player% apple'
  command-2:
    As-Player: true
    Commands:
      - 'profile %writer%'
Groups:
  Enable: false
  default:
    Hover: "&7Player name > &e%player%\n&7Player money > %vault_eco_balance%"
    Remove-After-First-Click: true
    Commands:
      command-1:
        As-Player: false
        Commands:
          - 'give %player% apple'

reload komutu ve eski luckperms api'ı için destek eklendi

artık mesajlar 4 kısımdan oluşuyor;
prefix - player_name - suffix - message
her biri için hover ve komutları tek tek girebiliyorsunuz
gruplar için ayarlar aynı şekilde.
video eklendi.
configte büyük değişiklikler var o yüzden silip tekrar kendi yüklesin configi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl