Çözüldü Hostlara vericek param yok ama iyi bir paket yapıp sunucu açmak istiyorum nasıl yapabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alaries
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 975
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alaries

BlokDelisi Market | S: 2017
Elmaslar
125
Minecraft
Alaries

Discord:

Tugra#6666

Merhaba sayın forum üyeleri ben bir paket yapıcağım skyblock ile alakalı sunucum için ama hostlara vericek param yok ücretsiz bir şekilde bir sunucu açabilirmiyim ilerde sunucuyu hub yapmayı düşünüyorum titanyum ekleyerek yapıcağım paketede güveniyorum azure açabilirimde korumasız olduğundan bundan önce açtım daha reklam yaptırmadan 30 online almıştık ama sürekli bi ddos saldırısı olduğundan ve azurede koruma olmadığından çöküyordu sunucu botları halletmiştim aegis ile ama yinede ddos atıyorlardı ya biraz karışık anlattım ama sorum şu ücretsiz güzel bir host nereden bulabilirim?

Bütçe ayırmadan sunucu açmanızı önermem.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Eğer cidden ilgi çekecek bir proje yapabilirseniz firmalarla konuşup sunucunuz için sponsorluk sağlayabilme şansınız var.

eğer cidden bilgiliysen belki sponsor olurlar fakat bilgili değil öglesine sistemsiz(veya kendine ait olmayan sistemli) bi paket yapıp onu sunarsan büyük ihtimal kabul etmezler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ha bide reklam bütcen vs yoksa hiç bulaşma

Son düzenleme:
eğer cidden bilgiliysen belki sponsor olurlar fakat bilgili değil öglesine sistemsiz(veya kendine ait olmayan sistemli) bi paket yapıp onu sunarsan büyük ihtimal kabul etmezler

ha bide reklam bütcen vs yoksa hiç bulaşma
reklama para veririmde o zaman host'a kalmaz işte :d

Eğer cidden ilgi çekecek bir proje yapabilirseniz firmalarla konuşup sunucunuz için sponsorluk sağlayabilme şansınız var.
peki denicem

Bütçe olmadan sunucu açmanız gerçekten çok zor ama yenilikçi bir projeniz var ise belki size bazı firmalardan geçici VDS sağlayabilir ;) <3​

Forumlar ve Hostingler ile sponsorluk kurup, üstüne bir antlaşma yaparsanız. Bu iş çözülür fakat, parasız bu konuya girmenizi tavsiye etmem. Çünki bu sunucu işinde, reklam (konu tasarımı,banner,youtuber) bunlar size gün içinde masraf olarak karşınıza çıkacak ve bunları yapmak zorunda kalıcaksınız. Ayrıca herhangi bir tanınmış bir ortağınız yoksa para işinde de sıkıntı çekebilirsiniz. Sunucu açmak isteyen bir çok kişi var onlar ile ortaklıkda kurabilirsiniz. Böylelikle masraflar daha kolay olur sizin için. Şimdiden başarılar dilerim.
"Varsa hayalinde, hiç bir zaman vazgeçme!"

Benim de böyle bir hayalim var, discord adresini bırakabilir misin?

discord adını yanlış yazmışsın güncelini verir misin

trde hiçbir firmayla sponsorluk anlaşması yapmamanı tavsiye ederim
bence 1 tl 1 tl biriktirerek bu işi başardığında alacağın haz için beklemeye değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl