Hostinginiz sizi kandırıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rivedijital
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.625
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım eskiler gerçekten eskiden güzeldi. Çok bir şey hatırlamıyorum böyle olay bundan 5 sene öncesine kadar falan ama yeni dönemde uyanık insanlar fazlasıyla çoğaldı. Firma ismi ve daha detaylı kanıtlarla açıklama yaparsanız insanların size olan inancı da kesinlikle artar.

Kendi sunucumda kullanmış olduğum firma Keyubu gayet memnunum, senelerdir de onlarla çalışırım.
Bir tersliklerini görmedim gerisi kamunun takdiri.

Merhabalar,

Tam olarak overselling denilen olay bundan ibaret insanları bilgilendirmenizden çok mutluyuz, bir çok büyük hosting şirketi stoksuz bir şekilde tamamen kazanç amaçlı overselling yapmakta, tüketici oversellingi bilmediğinden dolayı ciddi sorunlar yaşayabiliyor ve tüketici bunun çözümünü sunucu kaynağını artırarak bulmaya çalışıyor. Peki overselling nedir? sorusuna gelirsek, overselling türkçe kelime anlamı aşırı satış diyebiliriz. X firmasının mevcut fiziksel sunucunun kaynaklarını yüzlerce sunucuya sanallaştırarak ve kaynakları limitleyerek kullanıcıya ucuz yoldan performanssız hizmet sağlama yöntemi diyebiliriz. Maalesef piyasada bu tür firmalar çok bulunuyor, tüketici ucuz etin yahnisi olmayacağını bilmeli ve bilgilendirilmeli. Biz Hostolog olarak tamamen tüketiciyi memnun etmek adına oluşturduğumuz performanslı altyapı da tamamen kullanıcıyı düşünerek hareket ediyor ve overselling yapmadan hizmet sağlıyoruz. Performansdan memnun olmayan ve sorun yaşayan tüm kullanıcıları bünyemize davet ediyor ve 24 saatlik test sunucusu vaat ediyoruz.
Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Saygılarımızla,
Hostolog.com

Merhabalar,

Tam olarak overselling denilen olay bundan ibaret insanları bilgilendirmenizden çok mutluyuz, bir çok büyük hosting şirketi stoksuz bir şekilde tamamen kazanç amaçlı overselling yapmakta, tüketici oversellingi bilmediğinden dolayı ciddi sorunlar yaşayabiliyor ve tüketici bunun çözümünü sunucu kaynağını artırarak bulmaya çalışıyor. Peki overselling nedir? sorusuna gelirsek, overselling türkçe kelime anlamı aşırı satış diyebiliriz. X firmasının mevcut fiziksel sunucunun kaynaklarını yüzlerce sunucuya sanallaştırarak ve kaynakları limitleyerek kullanıcıya ucuz yoldan performanssız hizmet sağlama yöntemi diyebiliriz. Maalesef piyasada bu tür firmalar çok bulunuyor, tüketici ucuz etin yahnisi olmayacağını bilmeli ve bilgilendirilmeli. Biz Hostolog olarak tamamen tüketiciyi memnun etmek adına oluşturduğumuz performanslı altyapı da tamamen kullanıcıyı düşünerek hareket ediyor ve overselling yapmadan hizmet sağlıyoruz. Performansdan memnun olmayan ve sorun yaşayan tüm kullanıcıları bünyemize davet ediyor ve 24 saatlik test sunucusu vaat ediyoruz.
Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Saygılarımızla,
Hostolog.com
Desteğiniz için teşekkür ederim :)

şu sıralar günenilir firmalar arasında exoras, sunucudurağı ve webriva sanırım yer alıyor.
bilmediğim bir şey varsa yazarsanız sevinirim, iyi forumlar.
Evet keyubu falan da eklyebiliriz hostologda olur
güzel reklam çalışması, tebrikler! :D
muhteşem hosting'inizin tanıtım konusunu tahmini ne zaman görürüz? 1 hafta? 1 ay?
Açılacak hostingin benim olduğunu bile bilmeyeceksiniz. Ben zaten hosting işlerine girdigimde bunu öğrendim ve paylaşma gereği duydum.

Hosting ismini bizede verirseniz iyi olabilir hocam oradan alışveriş yapmamaya dikkat edebiliriz :)

Böyle bir şikayet varsa kanıtlarıyla yönetime sunun ki forum üyeleri de bu tuzağa düşmesinler. Sizin insanları düşündüğünüze inanaraktan bence yapmanız gereken bu. Bu firma da forumdan yasaklansın.

Hocam hosting ismi verir misiniz? Oradan alışveriş yapmak gibi bir hataya düşmeyelim. :)

Hocam hostinginiz sizi kandırıyor diyerekten bilgilendirme konusu açılmaz. İnsanları bilgilendirmek isterseniz kanıtları ile birlikte konu açmanız daha sağlıklı olur. Zaten kanıtları yolladığınızda yaptıkları durum ortaya çıktığında isim karalamak gibi bir derdiniz varsa bile bu ortadan kalkar. Çünkü hiç kimse hiç kimsenin ismini karalayamaz. Kişi kendi yaptıklarından sorumludur ve kendi yaptıkları sonucunda ismini kendi karalar.

Diğer arkadaşında dediği gibi önce konunuzu açıp sonrasında böyle bir konu açmak ve size bunu yapan kişilerin isimlerini ve limitlediklerine dair ss iletmeden ortaya konuşmak bu konunun 2 amacı olduğunu gösterir. Ya reklam amacıyla yada canınız sıkılmış biraz tartışma dönsün amacıyla açıldığını düşünürüm.

Konuya ss ve hosting ismi vs iletin baride bilgilenelim bunu yapan firmalara karşı.

Not: Hocam biraz yükselmiş olabilirim, size karşı kesinlikle kişisel veya başka bir kin, nefretim yok sadece insanları herhangi bir bilgi vermeden, isim vermeden veya olaya ait ss bırakmadan bu şekilde konu açılmasını gereksiz buluyorum. İnsanların yanlış bilgilendirilmesi vb. sorunlara yol açmakta(haber manşetlerine benziyor konu) Daha öncesinde bu tarz açtığım bir konuda bilgilendirme amacı vs. gütmediğim için isim vermemiştim fakat siz bilgilendirme amacı ile konuyu açtığınız için ortaya attığınız cümleri inanmam için ve bilgilenmem için, bu firmalardan uzak durmam için kanıt ve firma ismi gerekiyor :D

Hocam bu konuyu detaylı ss leri tam bir şekilde ve hosting firmasının adını verirseniz insanlarda bilinçlenmiş olur.Oradanda kimse almaz diye düşünüyorum. :D
Ben de mc-tr üyesiyim ve o firmada. Eğer çok merak ettiyseniz kendi vdsinizde test yaparak sonuçları yazabilirsiniz. Onaylı satici olarak yazmam doğru olmaz ancak siz test yapıp buraya eklerseniz sorun olmaz. Ancak ben hosting ismi vermem bana kötü sonuçlar doguracaktir.

Ben de mc-tr üyesiyim ve o firmada. Eğer çok merak ettiyseniz kendi vdsinizde test yaparak sonuçları yazabilirsiniz. Onaylı satici olarak yazmam doğru olmaz ancak siz test yapıp buraya eklerseniz sorun olmaz. Ancak ben hosting ismi vermem bana kötü sonuçlar doguracaktir.
Sana niye kötü sonuçlar doğuracakmış? onu anlayamadım kötü bir şey varsa paylaş onun dışında gereksiz kargaşa yaratsın diye açılmış bir konu olmuş. Forumun amaçlarından biri iyi ve kötü satıcıyı ayırt etmek değil mi? senin amacın ne burada ya isim paylaş ya da bu konu daha fazla uzamasın bence iyi forumlar.

Sana niye kötü sonuçlar doğuracakmış? onu anlayamadım kötü bir şey varsa paylaş onun dışında gereksiz kargaşa yaratsın diye açılmış bir konu olmuş. Forumun amaçlarından biri iyi ve kötü satıcıyı ayırt etmek değil mi? senin amacın ne burada ya isim paylaş ya da bu konu daha fazla uzamasın bence iyi forumlar.
Destek müfettişinin kuralları bilmemesi çok üzücü. Bir çok şeyi anlatıyor.

En net açıklayan kural.:
1707046889215.png

Diğer bağlantısı olan kurallar.

1707046813289.png

1707046855056.png
1707046928675.png
1707046867221.png

Uzun süredir bu toplulukta bulunuyorum emin olun kuralları biliyorum fakat anlayamadığım şey şu bir firmadan, takımdan veya hizmetten memnun kalmadığında bunu açıkça burada dile getirebilirsin? bu küçük düşürmek mi? demek ki o kuruluş işini yapmıyor ki sende bunu dile getiriyorsun bir nevi referans gibi düşün.

Uzun süredir bu toplulukta bulunuyorum emin olun kuralları biliyorum fakat anlayamadığım şey şu bir firmadan, takımdan veya hizmetten memnun kalmadığında bunu açıkça burada dile getirebilirsin? bu küçük düşürmek mi? demek ki o kuruluş işini yapmıyor ki sende bunu dile getiriyorsun bir nevi referans gibi düşün.
Evet, ben çıkıp dersem ki işte X firması sahtekardir bu küçük düşürmektir. Adam çıkıp demeyecek mi yok işte şu sözleşmenin şu satırında yazdık diye. Sonuç olarak adamın belirttiği bir şey olacak ve küçük düşürmeye girecek. Bundan sonraki mesajlarınıza dönmeyi düşünmüyorum sağlıklı düşünemiyorsunuz bana karşı nefretinize veriyorum. iyi akşamlar

Evet, ben çıkıp dersem ki işte X firması sahtekardir bu küçük düşürmektir. Adam çıkıp demeyecek mi yok işte şu sözleşmenin şu satırında yazdık diye. Sonuç olarak adamın belirttiği bir şey olacak ve küçük düşürmeye girecek. Bundan sonraki mesajlarınıza dönmeyi düşünmüyorum sağlıklı düşünemiyorsunuz bana karşı nefretinize veriyorum. iyi akşamlar
Siz kimsiniz acaba size nefret besleyeceğim? sizi tanımıyorum bile :D istediği kadar sözleşme koysun iyi hizmet sağlayamıyorsa kişilerin tercih edeceği bir yer olmaz değişikliğe gitmeliymiş demek ki :DD size sağlıklı düşüncenizle iyi forumlar diliyorum

Herkes gibi ben de @Hostolog öneriyorum .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl