rivedijital
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 20
Discord:
netles
Merhabalar arkadaşlar, hostinginizi doğru seçin. Sabah bı arkadaşın burdan aldığı vds e girip kontrol gerçekleştirdim. Yazan 16 GB ram ancak makine 6 GB ram dan sonra limit yiyor. Kısaca eğer güvenilir bir yerden alışveriş yapmazsanız böyle bir durum yaşayabilirsiniz. Vds i 16 olarak tanımlıyorlar ancak exsi den limit koyuyorlar. CPU da da aynı şekilde.
Destek için teşekkürler hocam @Hostolog
Aktif guvenllir firmalar
exoras, sunucudurağı, hostolog,keyubu v.s v.s
KONU BASLİGİ İLGİ CEKİCİ OLMASİ İÇİN YAZILMIŞTIR
BU ARADA o hostingin sahibi görüyor bunu biliyorum sana 1-2 fotoğrafla dürüst hosting göstereceğim. Bak imren biraz, helal lokma gör.
Destek için teşekkürler hocam @Hostolog
Hostolog;Merhabalar,
Tam olarak overselling denilen olay bundan ibaret insanları bilgilendirmenizden çok mutluyuz, bir çok büyük hosting şirketi stoksuz bir şekilde tamamen kazanç amaçlı overselling yapmakta, tüketici oversellingi bilmediğinden dolayı ciddi sorunlar yaşayabiliyor ve tüketici bunun çözümünü sunucu kaynağını artırarak bulmaya çalışıyor. Peki overselling nedir? sorusuna gelirsek, overselling türkçe kelime anlamı aşırı satış diyebiliriz. X firmasının mevcut fiziksel sunucunun kaynaklarını yüzlerce sunucuya sanallaştırarak ve kaynakları limitleyerek kullanıcıya ucuz yoldan performanssız hizmet sağlama yöntemi diyebiliriz. Maalesef piyasada bu tür firmalar çok bulunuyor, tüketici ucuz etin yahnisi olmayacağını bilmeli ve bilgilendirilmeli. Biz Hostolog olarak tamamen tüketiciyi memnun etmek adına oluşturduğumuz performanslı altyapı da tamamen kullanıcıyı düşünerek hareket ediyor ve overselling yapmadan hizmet sağlıyoruz. Performansdan memnun olmayan ve sorun yaşayan tüm kullanıcıları bünyemize davet ediyor ve 24 saatlik test sunucusu vaat ediyoruz.
Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.
Saygılarımızla,
Hostolog.com
Aktif guvenllir firmalar
exoras, sunucudurağı, hostolog,keyubu v.s v.s
KONU BASLİGİ İLGİ CEKİCİ OLMASİ İÇİN YAZILMIŞTIR
BU ARADA o hostingin sahibi görüyor bunu biliyorum sana 1-2 fotoğrafla dürüst hosting göstereceğim. Bak imren biraz, helal lokma gör.
Son düzenleme: