Hostinginiz sizi kandırıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rivedijital
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.625
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rivedijital

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20

Discord:

netles

Merhabalar arkadaşlar, hostinginizi doğru seçin. Sabah bı arkadaşın burdan aldığı vds e girip kontrol gerçekleştirdim. Yazan 16 GB ram ancak makine 6 GB ram dan sonra limit yiyor. Kısaca eğer güvenilir bir yerden alışveriş yapmazsanız böyle bir durum yaşayabilirsiniz. Vds i 16 olarak tanımlıyorlar ancak exsi den limit koyuyorlar. CPU da da aynı şekilde.

Destek için teşekkürler hocam @Hostolog
Hostolog;Merhabalar,

Tam olarak overselling denilen olay bundan ibaret insanları bilgilendirmenizden çok mutluyuz, bir çok büyük hosting şirketi stoksuz bir şekilde tamamen kazanç amaçlı overselling yapmakta, tüketici oversellingi bilmediğinden dolayı ciddi sorunlar yaşayabiliyor ve tüketici bunun çözümünü sunucu kaynağını artırarak bulmaya çalışıyor. Peki overselling nedir? sorusuna gelirsek, overselling türkçe kelime anlamı aşırı satış diyebiliriz. X firmasının mevcut fiziksel sunucunun kaynaklarını yüzlerce sunucuya sanallaştırarak ve kaynakları limitleyerek kullanıcıya ucuz yoldan performanssız hizmet sağlama yöntemi diyebiliriz. Maalesef piyasada bu tür firmalar çok bulunuyor, tüketici ucuz etin yahnisi olmayacağını bilmeli ve bilgilendirilmeli. Biz Hostolog olarak tamamen tüketiciyi memnun etmek adına oluşturduğumuz performanslı altyapı da tamamen kullanıcıyı düşünerek hareket ediyor ve overselling yapmadan hizmet sağlıyoruz. Performansdan memnun olmayan ve sorun yaşayan tüm kullanıcıları bünyemize davet ediyor ve 24 saatlik test sunucusu vaat ediyoruz.

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Saygılarımızla,

Hostolog.com

Aktif guvenllir firmalar
exoras, sunucudurağı, hostolog,keyubu v.s v.s

KONU BASLİGİ İLGİ CEKİCİ OLMASİ İÇİN YAZILMIŞTIR

BU ARADA o hostingin sahibi görüyor bunu biliyorum sana 1-2 fotoğrafla dürüst hosting göstereceğim. Bak imren biraz, helal lokma gör.
IMG-20240203-WA0005.jpg

IMG-20240203-WA0006.jpg

Son düzenleme:
Ram limiti anormal, cpu limiti normal karşılanmalı eskiden beri bunu tüm hosting yöneticileri ve esxi yönetimi olan herkes bilir yeni bilinen birşey değil yakın zamanda kendi açacağınız hosting için diğer hostingleri forumda karalamak keza doğru değil ki mc-tr hostingler için konuşalabilecek bir sitede değil çünkü sunucu sahiplerinin çoğu hosting yönetiminden birşey anlamazlar bu konuyu r10 üzerinden açtığınız zaman :) emojisini mesajınızın altında görmeniz olası çünkü her hosting sözleşmesine müşteri kaynakların tamamını diğer müşterilere zarar verecek kullanım yapılması yasaktır müşteri yapılan tüm yaptırımları kabul eder şeklinde madde düşüyor bu piyasadaki tek hostingde siz değilsiniz r10 harici hiçbir forumda bulunmayan büyük hostinglerde var iyi günler...

Merhabalar arkadaşlar, hostinginizi doğru seçin. Sabah bı arkadaşın burdan aldığı vds e girip kontrol gerçekleştirdim. Yazan 16 GB ram ancak makine 6 GB ram dan sonra limit yiyor. Kısaca eğer güvenilir bir yerden alışveriş yapmazsanız böyle bir durum yaşayabilirsiniz. Vds i 16 olarak tanımlıyorlar ancak exsi den limit koyuyorlar. CPU da da aynı şekilde.

BU ARADA o hostingin sahibi görüyor bunu biliyorum sana 1-2 fotoğrafla dürüst hosting göstereceğim. Bak imren biraz, helal lokma gör.
Ekli dosyayı görüntüle 235277
Ekli dosyayı görüntüle 235278
Hosting ismini bizede verirseniz iyi olabilir hocam oradan alışveriş yapmamaya dikkat edebiliriz :)

Yakın zamanda sunucu satmaya başlayacağınızı tahmin etmek zor olmamalı bir önceki konunuzdan dolayı. Önceki konunuzdan sonra böyle bir konu açmanızı tesadüf olarak mı değerlendirmemiz gerekiyor?

Hosting ismini bizede verirseniz iyi olabilir hocam oradan alışveriş yapmamaya dikkat edebiliriz :)
Yakın zamanda sunucu satmaya başlayacağınızı tahmin etmek zor olmamalı bir önceki konunuzdan dolayı. Önceki konunuzdan sonra böyle bir konu açmanızı tesadüf olarak mı değerlendirmemiz gerekiyor?
Amacım kimseyi kandirmak veya maddi zarara uğratmak değil gerçekleri söylemek. Ben bu güne kadar hep sofi** yi onerdim müşterilere elimde vardı nested sunucu oraya bı tane plesk kurup parayla satmasını da bilirdim. Ancak bu sabah gördüm bı yerde ismini de vermedjm sadece bilgilendirme olsun diryerekten ekledim. Yakında açılacak hostingin benim olduğunu bile bilmeyecek çoğu kişi, merak etmeyin amacim o olsaydı daha sert yollar izlerdim. Hala söylüyorum çok kaliteli hosting var burda ben de alıyorum örneğin keyubu. Ayrica bu konu sadece 1 hostingin beni engellemesi sonucu hitaben açılmıştır. Diğer hostinglerin dürüst olanında yaşanmaz bu.

Amacım kimseyi kandirmak veya maddi zarara uğratmak değil gerçekleri söylemek. Ben bu güne kadar hep sofi** yi onerdim müşterilere elimde vardı nested sunucu oraya bı tane plesk kurup parayla satmasını da bilirdim. Ancak bu sabah gördüm bı yerde ismini de vermedjm sadece bilgilendirme olsun diryerekten ekledim. Yakında açılacak hostingin benim olduğunu bile bilmeyecek çoğu kişi, merak etmeyin amacim o olsaydı daha sert yollar izlerdim. Hala söylüyorum çok kaliteli hosting var burda ben de alıyorum örneğin keyubu. Ayrica bu konu sadece 1 hostingin beni engellemesi sonucu hitaben açılmıştır. Diğer hostinglerin dürüst olanında yaşanmaz bu.
r10 üzerinden hosting şikayetlerini takip etmiyorsunuz ki keyubu kaliteli demişsiniz keyubu sınırlamıyor mu sanıyorunuz r10 üzerindeki mesajlarına baktığım zaman keyubunun şu mesajını görüyorum:
sözleşme içeriğinde bahsi geçen çekirdek kullanım şartları doğrultusunda 4 core olarak satın almış olduğunuz hizmetinizde maksimum GHZ tüketiminiz 4000MHZ olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda şikayet metninizde iletmiş olduğunuz düşük benchmark skoru makine yoğunluğu ile alakalı olmayıp MHz limiti ile alakalıdır. Mevcut işlemci limiti tarafınıza yetersiz gelmesi durumunda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından ekstra core satın alabilir, çalıştırmak istediğiniz uygulamanız daha yüksek single core performansına ihtiyaç duyuyor ise
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
URL adresi üzerinde Xeon işlemci yerine Ryzen işlemciye geçiş sağlayabilirsiniz. Ryzen işlemcilerde çekirdek başı atanan limit 2000MHz şeklindedir, 4 core işlemcili Ryzen sunucuda 8000MHz kullanım sağlayabilirsiniz.

Böyle bir şikayet varsa kanıtlarıyla yönetime sunun ki forum üyeleri de bu tuzağa düşmesinler. Sizin insanları düşündüğünüze inanaraktan bence yapmanız gereken bu. Bu firma da forumdan yasaklansın.

Hocam hostinginiz sizi kandırıyor diyerekten bilgilendirme konusu açılmaz. İnsanları bilgilendirmek isterseniz kanıtları ile birlikte konu açmanız daha sağlıklı olur. Zaten kanıtları yolladığınızda yaptıkları durum ortaya çıktığında isim karalamak gibi bir derdiniz varsa bile bu ortadan kalkar. Çünkü hiç kimse hiç kimsenin ismini karalayamaz. Kişi kendi yaptıklarından sorumludur ve kendi yaptıkları sonucunda ismini kendi karalar.

Diğer arkadaşında dediği gibi önce konunuzu açıp sonrasında böyle bir konu açmak ve size bunu yapan kişilerin isimlerini ve limitlediklerine dair ss iletmeden ortaya konuşmak bu konunun 2 amacı olduğunu gösterir. Ya reklam amacıyla yada canınız sıkılmış biraz tartışma dönsün amacıyla açıldığını düşünürüm.

Konuya ss ve hosting ismi vs iletin baride bilgilenelim bunu yapan firmalara karşı.

Not: Hocam biraz yükselmiş olabilirim, size karşı kesinlikle kişisel veya başka bir kin, nefretim yok sadece insanları herhangi bir bilgi vermeden, isim vermeden veya olaya ait ss bırakmadan bu şekilde konu açılmasını gereksiz buluyorum. İnsanların yanlış bilgilendirilmesi vb. sorunlara yol açmakta(haber manşetlerine benziyor konu) Daha öncesinde bu tarz açtığım bir konuda bilgilendirme amacı vs. gütmediğim için isim vermemiştim fakat siz bilgilendirme amacı ile konuyu açtığınız için ortaya attığınız cümleri inanmam için ve bilgilenmem için, bu firmalardan uzak durmam için kanıt ve firma ismi gerekiyor :D

ballooning deniyor galiba buna benim de bir hosttan aldığım sunucuda böyle olmuştu 12 gb almıştım 4 gbden sonrasını kullandırmıyordu kaç vcpu falan veriliyor bunların hepsine bakın bunları açık açık belirtmeyen sitelerden almayın

şu sıralar günenilir firmalar arasında exoras, sunucudurağı ve webriva sanırım yer alıyor.
bilmediğim bir şey varsa yazarsanız sevinirim, iyi forumlar.

şu sıralar günenilir firmalar arasında exoras, sunucudurağı ve webriva sanırım yer alıyor.
bilmediğim bir şey varsa yazarsanız sevinirim, iyi forumlar.
Her hosting konusunun altına illa yazıyorum ama Hostolog ve Hostuyo firmalarınıda ekleyebilirsiniz listeye :D

güzel reklam çalışması, tebrikler! :D
muhteşem hosting'inizin tanıtım konusunu tahmini ne zaman görürüz? 1 hafta? 1 ay?

Hocam hosting ismi verir misiniz? Oradan alışveriş yapmak gibi bir hataya düşmeyelim. :)

Hocam bu konuyu detaylı ss leri tam bir şekilde ve hosting firmasının adını verirseniz insanlarda bilinçlenmiş olur.Oradanda kimse almaz diye düşünüyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl