Bulundu Hosting'e yetkili alınacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rivedijital
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rivedijital

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20

Discord:

netles

Merhaba. Yakında açılacak rivegroups bünyesindeki hosting için yetkili arıyoruz. İlk başlarda stajyer olacak ve kısa bir süre sonra tam yetkili olup maaş bağlanacak. Hostingimiz çok iddialı detaylar verilmeyecek burda

iletişim
WhatsApp
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

maaş ne kadar mesela ?

Daha detaylı bir şekilde yaza bilirdiniz.

Hocam keşke görevin ne olacağını yazsaydınız.

Konuda detay verilmeyeceği yazıldı detay için bizle iletişime geçebilirsiniz.

Hocam Daha önce destek ekbinde belirli firmalarda destek oldum fakat firmalar uzun sürmedi ya 1 yıl veya 6 ay sonra kapandı anlayacağınız sezon firmalardı eğer sezon firma değil iseniz başvuru yapabilirim.

Hocam Daha önce destek ekbinde belirli firmalarda destek oldum fakat firmalar uzun sürmedi ya 1 yıl veya 6 ay sonra kapandı anlayacağınız sezon firmalardı eğer sezon firma değil iseniz başvuru yapabilirim.
Kapanan firmalara üzülüyorum, çünkü zarar ettikleri için kapatıyorlar ve genelde netsted sunucu kullanıyorlar.

Biz direkt E52697V4 makine kullanacağız ve makine masanın üstünde.
Yani kapanmayı düşünmüyoruz.

Merhaba. Yakında açılacak rivegroups bünyesindeki hosting için yetkili arıyoruz. İlk başlarda stajyer olacak ve kısa bir süre sonra tam yetkili olup maaş bağlanacak. Hostingimiz çok iddialı detaylar verilmeyecek burda

iletişim
WhatsApp
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sizinle iyi anlaşabiliriz fakat wp den yazamıyorum numaranız çıkmıyor siz bana ulaşabilir misiniz dmden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl