Hosting

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PixelWorld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 567
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PixelWorld

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20
Projemiz için yeni bir hosting sağlayıcısı arayışına girdik ve Treast Hosting isimli sağlayıcının hem fiyat-performans açısından uygun bulunduğunu hem de site genelinde kullanıcılar tarafından sevildiğini, müşterilerine düzgün hizmet sunduğunu gözlemledik. Bu sağlayıcıyı önerir misiniz veya başka bir öneriniz var mıdır?

Öneririm. Uzunca süre onlardan hizmet aldım TR lokasyon konusunda en iyi hosting treastır bunda netim çünkü diğer neredeyse bütün hostingleri kullandım lakin müşterilerle olsun gerek hizmetlerle ilgili olsun treas yani Emir başkandan iyisini görmedim.

Öneririm. Uzunca süre onlardan hizmet aldım TR lokasyon konusunda en iyi hosting treastır bunda netim çünkü diğer neredeyse bütün hostingleri kullandım lakin müşterilerle olsun gerek hizmetlerle ilgili olsun treas yani Emir başkandan iyisini görmedim.
zaten tr lokasyon alacam hacı daha önce başka oyunlarda kullandım almanya ingiltere hindistan lokasyon kullandık elimiz dilimiz yandı
şuan 3 ye var aklımda

treast
brolve
bir yer daha vardı adını hatırlamıyorum

zaten tr lokasyon alacam hacı daha önce başka oyunlarda kullandım almanya ingiltere hindistan lokasyon kullandık elimiz dilimiz yandı
şuan 3 ye var aklımda

treast
brolve
bir yer daha vardı adını hatırlamıyorum
Uzun bir süredir brolve kullanıyorum. Destek ekibi gayet ilgili, kurulumu yapamadığım zaman ücretsiz benim yerime kurulum bile yapıyorlar. Performans açısındanda beğendiğim için öneriyorum.

Uzun bir süredir brolve kullanıyorum. Destek ekibi gayet ilgili, kurulumu yapamadığım zaman ücretsiz benim yerime kurulum bile yapıyorlar. Performans açısındanda beğendiğim için öneriyorum.
teşekkürler öneri için cpanel ve test paket ler ile uğraşırken kullandığımız sağlayıcı brolve idi fakat öneri almamız lazım çünkü 1 kere satın alacağız ve uzun zamanlar onlar çalışacağım için hosting sürekli değiştirmek sorun oluyor

teşekkürler öneri için cpanel ve test paket ler ile uğraşırken kullandığımız sağlayıcı brolve idi fakat öneri almamız lazım çünkü 1 kere satın alacağız ve uzun zamanlar onlar çalışacağım için hosting sürekli değiştirmek sorun oluyor
Deneyimlemiş görünüyorsunuz. Eğer sorun yaşamadıysanız devam edebilirsiniz. Ben dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaştığımda çözüm üretiyorlar.

dediğim gibi treas.host ayrı bir seviye hem işlemci seviyeleri hemde firmanın müşteriye karşı olan şeffalığı insanı mutlu ediyor ve çoğu hosting gibi oversell değiller. 7950x ve 9950x var ki 9950x kesinlikle öneririm hemde fiyatlar sudan ucuz

dediğim gibi treas.host ayrı bir seviye hem işlemci seviyeleri hemde firmanın müşteriye karşı olan şeffalığı insanı mutlu ediyor ve çoğu hosting gibi oversell değiller. 7950x ve 9950x var ki 9950x kesinlikle öneririm hemde fiyatlar sudan ucuz
destek açtım saniyesinde geri dönüş aldım fiyatlarıda kdv eklenmiş halı olarak sunuluyormuş çok mutlu etti bizi diğer hostingler fiyat belli sepete ekliyoruz fiyat bir anda fırlıyor bakacağız şuan onun üzerine yoğunlaştık

Deneyimlemiş görünüyorsunuz. Eğer sorun yaşamadıysanız devam edebilirsiniz. Ben dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaştığımda çözüm üretiyorlar.
cpanel olarak memnun kaldık ama arada sırada vds lerde sorun yaşadık zaten şuan seçim aşamasındayız neler olur bakacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl