Hosting

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mytix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 703
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mytix

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Herkeze Merhaba :)

Öncelikle Konuyu Doğru Yere Mi Açtım Bilmiyorum! Sunucu Destek Bölümü Doğrudur Diye Düşündüm Zaten Destek Lazım :)

Bi Server Alıcam Ama Nitrado'dan başka alışkın olduğum yok Batihost'u beğenmiyorum AxiTr'yide sevmiyorum :D

Nitrado eskiden en iyiydi ama artık koruması zayıf olan yada olmayanların serveri çalınıyor koruması güzel ve güçlü olan kişilerin serveri bile çalınıyor 5 Kez Nitrado serverin çalındığını gördüm çok korkunç olaylar oldu ama ben server aldığımda kimsenin çalamıcağı güvenli güçlü saldırılara dayanıklı bir hosting istiyorum Nitrado alan herkezin serveri Hacker'ler için kurban server oluyor kendi serverimin kurban olmasını göze alamam bi kez yaşadım zaten :(

Sizden istediğim güvenli panel'i kolay 7/24 nitrado gibi güzel bir Hosting! Ne Önerirsiniz :)

1sunucum.com Önerebilirim Kaliteli Ben Oradan Kullanıyorum

MasterGamer.Hosting (Reklam gibi olmasın ama kendi hostingimiz.) ve bende normal bir kullanıcı olsaydım alırdım fiyatlarımız düşük ve savunmamız yüksek bot ve DDos %100 engelli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl