Hosting (VDS) fiyatlandırmalı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maj0r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maj0r

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
14

Discord:

majix00

Selamlar şu anda bir çok firma E5 v4 işlemcili sunucuları 4gb ramı 120 140₺ gibi fiyatlandırmalardan veriyorlar KDV Dahil tutarıyla sizce bu fiyatlandırmalar ne şekilde olmalı bir 4GB Ram e5 VDS ne kadar olmalı?

Ryzen 9 5900x sunucuların 4GB ram fiyatı 450₺ sizce ne kadar olmalı

veya

R9 3900x - 128GB RAM - 1TB NVME
R9 3950x - 128GB RAM - 1TB NVME
R9 5900x - 128GB RAM - 1TB NVME
R9 5950x - 128GB RAM - 1TB NVME

gibi fiziksel dedicated sunucular ne kadardan kiraya verilmeli? belki bu konu diğer hosting firmalarınında dikkatini çeker ve ona göre fiyat belirlemesi yaparlar buna inanıyorum.

Son düzenleme:
Ryzen 5 5900x Böyle bir işlemci piyasada yok o yüzden fiyatlandırmada yapamayız. Hosting işletmek gerçekten meşakkatli ve bir o kadarda pahalı o nedenle fiyatlandırmalar sabit kalmıyor genelde.

Ryzen 5 5900x Böyle bir işlemci piyasada yok o yüzden fiyatlandırmada yapamayız. Hosting işletmek gerçekten meşakkatli ve bir o kadarda pahalı o nedenle fiyatlandırmalar sabit kalmıyor genelde.
uyarınız için teşekkürler düzeltme sağladım. genel olaraktan soruyorum kişilerin gönüllerinden geçen fiyatlar mesela ne kadar olursa onlar için daha iyi olurdu gibi her işin zorlukları vardır önemli olan üstesinden gelebilmek ve müşteri memnuniyeti olmadıktan sonra neye yarar öyle değil mi :squint:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl