Hosting Önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reaxon

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-1
Minecraft
TheReaxon

Discord:

Symptlos

Merhaba,

Anlık olarak 300-400 civarında oyuncuya hizmet verebilecek bir hosting arayışındayım. Dedicated (özel) sunucu öncelikli tercihimdir

Özellikle daha önce yüksek sayıda oyuncuya sahip sunucular yönetmiş arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

Not: Minecraft hakkında bilgili olmalarına gerek yok ancak olması bir artıdır

Bütçe: 3000 - 4000 TL

@Reaxon Merhabalar,

8 adet farklı işlemcide bütçenize uygun fiziksel sunucularımız bulunmakta discord veya whatsappdan bize ulaşabilirseniz yardımcı olurum.
Mysterise (+250 online) ayrıca Mysterise'nin sahibiyim, Peyoma, Pentanetwork gibi sunucular barınıyor.

Tüm sunucu optimizenizi biz yapıyoruz ve lagı 0 a indiriyoruz!

Koruma olarak NeoProtect kullanıyoruz.
*50TB/sn Edge Firewall kapasitesi
*150TB/sn Volumetric Koruma
*9 Pops Noktası

İlk aya özel %20 indirim bulunmakta.

VDS olarak R9 3900 ve 5950x seçeneklerimiz bulunmakta.

İyi günler dilerim.

Discord Adresi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Site Adresi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Bazı kişiler yüksek ping değerlerinden şikayetçi olmuş ve bu konudan dolayı biraz şüpheye düştüm firmayla ilgili tecrübeniz var mı?
Nodesty Alman lokasyonlu olduğu için oyuncular daha yüksek ping değerleri alıyor. @zBlob_HD ise makine silinmesi gibi bir durumla karşılaşmıştı ve mağduriyeti gidermek için iyi bir adım atmadılar. Bütçeniz daha düşük olsaydı Nodesty'i önerebilirdim ucuz fiyata güçlü makineler sağlıyorlar çünkü.

Ben @Treas Host 'u tavsiye ediyorum. (sponsorum değil daha samimiyim.)

Merhaba,

Anlık olarak 300-400 civarında oyuncuya hizmet verebilecek bir hosting arayışındayım. Dedicated (özel) sunucu öncelikli tercihimdir

Özellikle daha önce yüksek sayıda oyuncuya sahip sunucular yönetmiş arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

Bir süredir brolve ile çalışıyorum. Yeni gelen müşterilere ve sunucularını brolveye taşıyacak sunucu sahiplerine özel indirim sunuyorlar. İlgilenirsen discordum benjamin17 görüşelim yönlendireyim.

Konu çok boş tartışmalara dönmüş nodesty zaten ping vs konularında açıklamasını yapmış. Ne kadar kağıt üstünde bu açıklamalar yazsa bile doğu oyuncuları genel durum olarak 50 almak yerine 70-80 civarı ping alır. Bunlarda internet sağlayıcıları ve internet hızlarına göre değişiklik gösterir. Bu konuda açıklık getirilsin. En kral internet hızına sahip oyuncular bile İstanbul üstünden Almanya lokasyon bir sunucuya bağlanma durumunda ortalama 30-60 arası ping alıyor. Bu bir gerçek.

Ek olarak konu artık firma tartışması değil kişisel bir tartışmaya dönmüş. Sorunu olan kişiler birbiri ile buradan tartışma yapmak yerine ekstra kendileri için geyik muhabbet kategorisinde bir tartışma konusu açabilir.
Merhaba,

Hocam forum üstünde genel olarak önerecekleri firmalar

Nodesty
Exoras
Keyubu
Treashost
Rabisu
Brolve

Daha önce fikrimi belirtmiştim ama adı geçen firmalar hakkında ürünleri hakkında yorum yapmadım. Bu yazdığım firmalardan 3 tanesinini deneyimledim.

Keyubu, ortalama bir makine fazlası yok. Muhtemelen oversell olayı var. Boş makinelerine girdiğimde kasıyordu.
Rabisu, destekleri zayıf makineleri eh işte denebilir.
Brolve, açıkçası kendileri sponsorum ve bunuda konularda belirttim. Ama sponsorum diye eleştirmemek yanlış olur. İnternet hızları biraz yavaş(indirme, yükleme) ama bu durum sunuculara bağlanmada herhangi bir etkisi olduğunu gözlemlemedim. Kullandığım makine düşük olmasına rağmen daha yüksek özellikli bir makineden daha hızlı paket vb açıyor. Ekstra olarak sabit 20 tps veriyor.(Bu testi daha dün bir müşterim için yaptım. Adamların makinede paketi açması şakasız 12 dakika civarı sürdü kullandığım VDS te 44 saniye içerisinde açıldı. Arkadaşın makinede TPS 4 değerine kadar düşmüşken kullandığım VDS te minumum ilk açılışta 19.3 sonrasında sabit 20 tps verdi.) Bazıları senin sponsorun tabi önereceksin diyebilir. Daha önce kullandığım firma Hostluyo ve herhangi bir sponsorluğum yoktu onlar tarafından. Kapanmasa gene gözüm kapalı onu öneririm. Brolve de aynı şekilde sponsor olmasa bile gene gözüm kapalı gene öneririm. Yazın sonuna doğru alacağım VDS içinde herhangi bir sponsorluk olmayacak aramızda gene oradan alacağım.

Tabi yinede buradan size en uygun olanını en beğendiğinizi kullanın kendi deneyimleriniz ile hareket edin.

Almanya lokasyon alırsanız ping sorunu olabilir ama korumalarınız genel olarak güçlü olur. Türkiye lokasyon alırsanız korumalarınız gene güçlü olur ancak Almanya kadar değil ve ping değerli düşük olur. Karar sizin.

Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz. @lwur'a sponsor değiliz veya iyi değerlendirme yapması için indirim sağlamıyoruz & para teklif etmiyoruz. Aramızda herhangi bir anlaşma bulunmuyor. Bizden sadece kendi bütçesiyle fiziksel sunucu ve cPanel hizmeti alıyor.

Ping değerlerimiz TurkNET kullanan oyuncularda 35-60 ms civarı. Türk Telekom ve diğerlerinde bir tık daha fazla. Bunun sebebi ağ trafiğinin farklı şekilde yönlendirilmesinden kaynaklı olması ve bu tamamen iss ile alakalı bir durum. Geçen haftalarda Türk Telekom'un yurt dışı çıkışlarında tamamen kopukluk oluştu ve hiçbir yabancı servise erişim sağlanamamıştı. Özellikle son günlerde Türk Telekom'un OVH tarafına olan gecikme değerleri de artış gösterdi. Bunu herhangi bir OVH ip adresine ve bizim ip adreslerimizden birine ping atarak kıyaslayabilirsiniz.
Ne yazık ki, yurt dışından Türkiye'ye sunucu barındırıyorsanız, bu sorunları asla çözemeyeceksiniz. Evet, dediğiniz gibi bu sorun tamamen Türk Telekom ile alakalıdır, ancak bu sorunlar art arda baş göstermeye devam edecek. O yüzden bunun tek çözümü Türk Telekom’un yurtdışındaki erişimleri kısıtlamamasıdır. Yurtdışında server barındırmayı düşünüyorsanız, bazı oyuncularınızın 5k ve 10k ping alacağını ve internetlerinde sorun olmamasına rağmen bu durumla karşılaşacaklarını belirtmekten çekinmeyeceğim. Bu durum zaman zaman sürekli yaşanacaktır.

Bu sorun özellikle Hetzner makinelerinde daha çok meydana gelmektedir. Çünkü Hetzner'in sağlamış oldukları makineler genelde spama düştüğünden işler daha karmaşık hale geliyor. TCPShield ve NeoProtect korumalar durumu daha da karmaşık hale getirmekten başka bir işe yaramadı. Özellikle TCPShield ile Türkiye’deki bağlantılarda ciddi sorunlar oluyor; her an oyuncularınızın sunucudan atılmasını göz önünde bulundurun. Bu konuda Türkiye’deki tek çözüm, oyunculara Türkiye'de bulunan bir host ile sunucu sunmaktır. Türk Telekom bu duruma el atmadığı sürece başka bir çözümü yoktur ve yıllardır bu konuya el atmamıştır. Google’da biraz araştırma yaparsanız bunları görebilirsiniz, hatta zaman zaman Türk Telekom kullanıcıları Xbox Live’ı bile kullanamadılar.

Bunun bir diğer kesin çözümü ise oyuncunun VPN kullanmasıdır. VPN kullanarak Almanya’ya veya Avrupa içindeki herhangi bir sunucuya bağlanarak sorunu çözebilirler, ancak bu durumda ping değerleri yüksek olacaktır.

Keyubu kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım

Hetzern dedicated makinelerini öneriyorum, +30 ping eklenir oyuncularınıza ancak gerçekten sağlam bir makine kullanmış olursunuz. IP-BLOCK derdi ile vb. de uğraşmazsınız. (1600 TL, 32 GB R7 3, 150 Online, 20 TPS, 80 PL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl