Hosting Önerisi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NoxeGod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 777
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoxeGod

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar, hosting almayı planlıyordum fakat bazı sorularım var. Modlu survival oynayacağımız için RAM kullanımıda artiyor. Ayrıca oyuncu girincede RAM kullanımı artıyor. Bu yüzden RAM kullanımı gözümde önemli gibi gelsede işlemci seçenekleride var, eskiden saganetworkdan altın sunucu almıştı arkadaşım, aldığı sunucuda İntel'den Ryzen işlemciye geçince ram kullanımıda düşmüştü, şimdi elimde birkaç seçenek var, SagaNetwork'dan 32 GB RAM'li server alabilirim fakat işlemci i9 gibi eski nesil işlemci olsada güçlü bir işlemci, H ile başlayan adını hatırlamadığım 2 tane sağlayıcıdan herhangi birisinden Ryzen 9 5950X 8 veya 10 gb server alabilirim fakat SagaNetwork'daki işlemcinin yeteceğini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? 32 GB + i9 9900k veya verdikleri bir diğer amd işlemci mi, yoksa 10 GB ryzen 9 5950X mi?

Firma olarak Exorası önerebilirim,destek ekibi diğer hostinglere göre çok daha yardımsever.
Birde atıyorum 10gb ryzen 9 5950x gibi bir paketde kaç kişi oynamayı planlıyorsunuz?

Firma olarak Exorası önerebilirim,destek ekibi diğer hostinglere göre çok daha yardımsever.
Birde atıyorum 10gb ryzen 9 5950x gibi bir paketde kaç kişi oynamayı planlıyorsunuz?

Bazenleri 10 kişi olduğumuz oluyor.

10 Kişi iken mspt ve tps değerlerinize baktınız mı hiç 10kişi için 10gb ram bir tık gereksiz olabilir bilmiyorum modlu sunucularda sistem nasıl işliyor ancak

10 Kişi iken mspt ve tps değerlerinize baktınız mı hiç 10kişi için 10gb ram bir tık gereksiz olabilir bilmiyorum modlu sunucularda sistem nasıl işliyor ancak
Modlu sunucularda insan girdikçe RAM kullanımıda artıyor fakat çoğu sunucuda bu böyledir zaten. Eskiden 5 kişiyken ki o zaman kullandığımız işlemci Xeon 2967V2'idi. 20 tps'in aşşağısına inmiyordu. RAM kullabımıda chunk açtıkça deli gibi artıyordu.

Bu değerler eğer 5 kişi içinse 32gb rame hiç ihtiyaç yok,hadi yani en kötü ihtimal 8 gb ram alın,baktınız çok mod var çok dediğimde harbi çok olması lazım yetmiyor 3-5 dakika da hosting sağlayıcınızın sitesinden otomatik yükseltirsiniz çünki 32gbrame minimum 100+ oyuncu girebiliyor skyblock veyahut survival sunucularda.

Hostluyoruz.com tek atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl