Hosting önerilerinizi bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfredo'

aynen kardeşim aras kargo, aç kapıyı
Elmaslar
118

Discord:

berqtcann

Şu an sunucu açacak olsanız hangi hostingi tercih ederdiniz, neden tercih ederdiniz, tercih edeceğiniz hosting müşterilerine neler sağlıyor?

Şu an sunucu açacak olsanız hangi hostingi tercih ederdiniz, neden tercih ederdiniz, tercih edeceğiniz hosting müşterilerine neler sağlıyor?
Hostabil aktif olarak kullandığım hosting, oversell yok
ücretlet piyasaya göre normal destekleri gayet iyi
makianalara erişim var işte bu yüzden Stabil bir bağlantı için Hostabil.

Rabisu öneririm. Sitedeki destekleri ve discord destekleri çok kötü. Fakat sunucularından çok memnundum.

Merhabalar,

Almanya lokasyon Ryzen 9 5950x işlemcili, NVME 4.0 SSD Disk ve DDR4 RAM altyapılı sunucularımızla hizmet sağlamaktan memnuniyet duyarız. Path Network özel DDoS korumamızla kullanıcılarımızı siber tehditlere karşı koruyoruz!

Minecraft müşterilerimize özel olarak ***.oyna.pw alt alan adını ücretsiz tahsis ediyoruz!

Detaylı bilgi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Hostolog.com

@EXORAS pişman olamayacağınız bir seçenektir. Her zaman tavsiye ederiz.

OyuncuHanedanı olarak bu hostingi kullanmaktayız.

Türk hostinglerinden şuana kadar hiç memnun kalamadım, Almanya/Finlandiya lokasyonlu Hetzner i öneririm hem aşırı ucuz. Hemde dehşet kaliteli makineleri ve özellikleri mevcut.
Nükleer enerji ile sunucularını çalıştırdıklarından dolayı güzel bir fiyat verebiliyorlar.
En düşük makineleri 64GB Ram ve 1TB NVME SSD, İsteğe göre R5-3600 (6 Çekirdek, 12 Parçacık) veya İ5-13500 işlemci (12 Çekirdek, 20 Parçacık) işlemci sağlıyor ve fiyatı 50Euro dan başlıyor.
Ucuz diyorum çünkü 50 euro ya türkiye de böyle bir makine almaya çalışın bakalım ne kadar ücret istiyorlar. :)
Ayrıca sürekli bir şekilde bakım/kesinti/sorun vb. olayları olmuyor. 1 yıl sonra bile dönüp bakarsanız, makinede herhangi bir oynama olmayacaktır.
Uyarısını vereyim hemen, Türkiye'de hostingi ödemediğiniz zaman anında tüm veriler silinir. Hetzner'de ise ödeme yapmasanız hatta aradan aylar geçse bile kullanabilirsiniz fakat.. Anında icraya verilirsiniz. O yüzden ödemesine dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl