Hosting Kapışması: Sizce Hangisi?

TR Hostabil, Almanya Nodesty kral

Hostabil'i 1 ay önce kullanmaya başladım, ilk gün 6 saat cihaza erişimim yoktu. Onun dışında bir sorun yaşamadım ve dün 2. ayın ödemesini yaptım.

Ben treas kullandım asla destek tarafında bir sıkıntım olmadı her açtığım ticketa nerdeyse anında cevap veriyorlar bir sorun yaşadım oda kısmen benim hatamdı

Kim kazandı?! Ben keyubuya oy vermiştim :slightly:

Geçmiş dönemde Treas firmasıyla 2 ay çalışmıştık, ara ara kesintiler oluyordu. Gerçi konu yorularına bakılırsa bu kesinti muhabbeti türk firmaların genel sıkıntısı gibi :D

Geçmiş dönemde Treas firmasıyla 2 ay çalışmıştık, ara ara kesintiler oluyordu. Gerçi konu yorularına bakılırsa bu kesinti muhabbeti türk firmaların genel sıkıntısı gibi :D

Türkiyenin networku ile ilgili, çoğu firma aynı sağlayıcıları kullanıyor 😖

Son düzenleme:
Selamlar MC-TR ailesi,

Piyasadaki popüler hostingleri şöyle bir yan yana getirelim dedik. Teknik verileri, işlemci modellerini falan bir kenara bırakalım; direkt tecrübe konuşsun istiyoruz.

Aşağıdaki listeden hizmet alanlar, sunucusunu barındıranlar veya daha önce denemiş olanlar yorumlarda buluşsun:

• ServerOyun
  • Nerzen
  • Hostuz
  • Oyunlayıcı
  • Treas
  • Exoras
Soru net: Sizce hangisi daha iyi hizmet veriyor? Desteğiyle, hızıyla veya genel kalitesiyle "benim tercihim bu" dediğiniz firma hangisi?
Hostuz firmasını öneririm, hem samimi hem kaliteli. Fiyat konusunda da oldukça yardımcı oluyorlar. Destek konusunda da herhangi bir sorun yaşamadım. Ben öneririm.

Hostuz en iyisidir şuan piyasada.

Hostabil veya Birsunucum kullanabileceklerinizin en iyisidir. Hostabil kullanıyorum 4. ayım hiç bir sorun yok fakat birsunucuma geçeceğim.

Selamlar MC-TR ailesi,

Piyasadaki popüler hostingleri şöyle bir yan yana getirelim dedik. Teknik verileri, işlemci modellerini falan bir kenara bırakalım; direkt tecrübe konuşsun istiyoruz.

Aşağıdaki listeden hizmet alanlar, sunucusunu barındıranlar veya daha önce denemiş olanlar yorumlarda buluşsun:

• ServerOyun
  • Nerzen
  • Hostuz
  • Oyunlayıcı
  • Treas
  • Exoras
Soru net: Sizce hangisi daha iyi hizmet veriyor? Desteğiyle, hızıyla veya genel kalitesiyle "benim tercihim bu" dediğiniz firma hangisi?
Hostuz diğerleri arasında en iyisi, ddos korumaları çok kaliteli, leaderos gibi firmaların bile ddos saldırısından aksadığı zamanlarda benim sunucum ne zarar gördü ne de herhangi bir durum yaşandı. Onun dışında fiyat olarakta çok güzel aralıklar sunuyorlar ve müşteri desteği şahane.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl