Hosting | Hetzner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beytto

Minecraft'ta Yapay Zeka Sistemleri Bizden Sorulur.
Yasaklandı
Elmaslar
25
Minecraft
29huseyinsari

Discord:

29huseyinsari

İyi akşamlar,

yatırımda bulunduğum toplam 9 kişi var sunucularını açmaları için para desteği sağlıyorum aylık olarak para veriyorum yani vds ücretlerini ödüyorum
geçenlerde kendiminde kullandığı hosting firması ile sorun yaşadım firma yetkilisi şahsi numarasından gece 2 de wp üzerinden beni rahatsız ettiler sitedeki bilgilerimi kullanarak kvkk ya uymadılar yani her neyse konumuz bu değil kvkk ya şikayette bulundum ztn

kendim ve para desteğinde bulunduğum kişilerin vds hizmetlerini Hetzner den karşılamayı düşünüyorum kullanan veya daha önce kullanmış olan varmı? veya başka önerebilceğiniz bir hosting varmı? mümkünse tr olmasın kaliteli ve yasal bir iş tam anlamıyla yapmıyorlar para desteğinde bulunduğum kişilerin vds ücretlerini ben veriyorum çalışmaları vb için onlarında benim geçeceğim hosting e geçirmek istiyorum

daha önceden yabancı host kullanmış var ise yardımcı olur ise sevinirim, bir kaç kişi hetzner i önermişti bana

İyi akşamlar,

yatırımda bulunduğum toplam 9 kişi var sunucularını açmaları için para desteği sağlıyorum aylık olarak para veriyorum yani vds ücretlerini ödüyorum
geçenlerde kendiminde kullandığı hosting firması ile sorun yaşadım firma yetkilisi şahsi numarasından gece 2 de wp üzerinden beni rahatsız ettiler sitedeki bilgilerimi kullanarak kvkk ya uymadılar yani her neyse konumuz bu değil kvkk ya şikayette bulundum ztn

kendim ve para desteğinde bulunduğum kişilerin vds hizmetlerini Hetzner den karşılamayı düşünüyorum kullanan veya daha önce kullanmış olan varmı? veya başka önerebilceğiniz bir hosting varmı? mümkünse tr olmasın kaliteli ve yasal bir iş tam anlamıyla yapmıyorlar para desteğinde bulunduğum kişilerin vds ücretlerini ben veriyorum çalışmaları vb için onlarında benim geçeceğim hosting e geçirmek istiyorum

daha önceden yabancı host kullanmış var ise yardımcı olur ise sevinirim, bir kaç kişi hetzner i önermişti bana
Hatzer daha önce kullandım. Oldukça iyiydi ancak fiyatı pahalı geldi bana. Şuan nodesty kullanıyorum almanya lokasyon. Göz atabilirsin

Hatzer daha önce kullandım. Oldukça iyiydi ancak fiyatı pahalı geldi bana. Şuan nodesty kullanıyorum almanya lokasyon. Göz atabilirsin
nodesty e bir bakıcam sizden duydum ilk

Merhaba,

Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimden dolayı üzüldüğümüzü belirtmek isteriz.
Müşteri bilgilerinin gizliliği ve KVKK uyumu oldukça önemlidir, bu konuda
gerekli tüm hassasiyet tarafımızca gösterilmektedir.

İlerleyen süreçlerde veya şimdi Türkiye lokasyonlu bir hizmet tercih etmeyi düşünürseniz,
İstanbul | Datacasa veri merkezinde barınan yüksek uptime oranlarına sahip
VDS altyapımız
ile yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

VDS Paketlerimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ultra Performans paketlerimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

• İlk siparişinizde geçerli %20 indirim kodu: MCTR20
Ücretsiz MC-TR reklam desteği

Kafanızda oluşabilecek tüm soru işaretleri için bize web sitemiz, Discord destek kanalımız veya
WhatsApp hattımız üzerinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Ekibimiz size yardımcı olmaktan
memnuniyet duyar.

İyi çalışmalar dilerim.
BirSunucum.com

Teşekkürler, bir görüşmeden sonra Nodest'y tercih edeceğim İyi günler.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl