Hosting Firmamıza Minecraft'dan Anlayan Elemanlar Alınacaktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

verisalnet

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar,

Hosting firmamıza Minecraft oyunun'da bilgili elemanlar alınacaktır, kendine güvenen arkadaşlar iletişime geçsin lütfen.
İlgilenen arkadaşlar Skype adresini YORUM veya PM olarak iletirlerse iletişime geçilecektir.

Merhabalar,

Hosting firmamıza Minecraft oyunun'da bilgili elemanlar alınacaktır, kendine güvenen arkadaşlar iletişime geçsin lütfen.
İlgilenen arkadaşlar Skype adresini YORUM veya PM olarak iletirlerse iletişime geçilecektir.
Skype eklersen konuşabiliriz.
- [email protected]

Minecraftdan anlıyorum :)

Yaklaşık 4 Senedir Keyifle Oynarım MC Bilgim Vardır % 50 % 70 Yaşım 17 Skype : rempekoyunda

Skype adresleriniz eklendi arkadaşlar, onaylarsanız detayları görüşelim.

Minecraft Bilgim yeterince fazladır, 5 Senedir Oynamaktayım 4 Senedir Sunucu Açmaktayım
Mesajlarınızı Bekliyor Olucagım. Görüşmek Üzere

Toplam 5 senedir server sahibiyim 2 yıllık bilişimcilik yaptım.. Server format atma kurulum Teknik destek VDS Kurulum format vb başarılarım vardır..

Bence yanlis yapiyorsun. Once kendin bu islerden cok iyi anlayacaksin hem minecraft hemde vds hakkinda daha sonra 2-3 tane minecraft elemani 1 tanede vds den anlayan birini alirsin ki senin cozeemdogin seyleri o cozsun 2-3 tanede canli destek alirsin. Ama minecraft elemani alirken dorumlarda konu acmak yeeine sen profiilerine bakip aa bu olabilir diyip mesaj atsaydin dahah iyi oluedu

Bence yanlis yapiyorsun. Once kendin bu islerden cok iyi anlayacaksin hem minecraft hemde vds hakkinda daha sonra 2-3 tane minecraft elemani 1 tanede vds den anlayan birini alirsin ki senin cozeemdogin seyleri o cozsun 2-3 tanede canli destek alirsin. Ama minecraft elemani alirken dorumlarda konu acmak yeeine sen profiilerine bakip aa bu olabilir diyip mesaj atsaydin dahah iyi oluedu
Türkçe'mizi biraz daha iyi yazarsanız çok iyi olabileceğini düşünüyorum.

MC-TR Yetkili Ekibi.

Daha önce hosting firmaları ile çalıştım.Minecraft kurulumu yapıyorum. İlgilenirseniz.

Son düzenleme:
Forum üzerinde detaylı alım yapabileceğinizi düşünmüyorum, kendini oyunda sadece pvp, faction oynarak ben Minecraft'dan anlıyorum diye tanıtan kişiler çıkabilir karşınıza, yaşını sahte söyleyenler çıkabilir karşınıza. Nitelikli alım yapmak istiyorsanız bu şekil platformları kullanmayın. Örneğin MMO oyunu satışları yapıyorsanız MMO forumunda değil, bir eleman alım sitesinde açın. Elbet ulaşanlar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl