Hosting firma ve paket önerisi arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokuy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
3 kişi 1.21 için hosting firması ve paket önerebilir misiniz? Sunucuya zaten varolan dünyayı taşıyacağım ve içinde bol miktarda farm bulunuyor.

Oyunlayici'yı öneririm hocam hiçbir sıkıntı yaşamadım arkadaşlarda ilgililer

Treas'i öneririm. Hem çok ilgili bir firma hem de oldukça kaliteli. 3 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Sağlam donanımlı ürünleriyle kesintisiz ve sorunsuz bir hizmet sunuyorlar.

batıhost olabilir 8gb ram xeon e5 4 çekirdek 165 lira

Treas'i öneririm. Hem çok ilgili bir firma hem de oldukça kaliteli. 3 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Sağlam donanımlı ürünleriyle kesintisiz ve sorunsuz bir hizmet sunuyorlar. Ryzen işlemcili minecraft sunucuları için yakında gelecek diyor xeon olanlar yeterli olur mu? Şu an realms kullanıyoruz ve elytra ile chunk yüklerken sürekli olarak donmalar yaşanıyor, xeon işlemciler de aynı sorunu yaşatmaz mı?

Sunucu sekmesinden performans ve ekstrem sunucular mevcut, oradan bakabilirsiniz.

Forum üstünde olan onaylı hostinglere bakabilirsiniz. 6gb ramli ryzen bir cihaz işinizi hayli hayli görecektir.

Sadece bi kaç arkadaş oynacaksanız minecraftın kendi realmsi var onu öneririm. Çok daha ucuz ve otomatik yedek alma gibi özellikleri var.

Keyzuvi hostingi öneririm paket olarakta konfigre etme bilginiz varsa buildbybit üzerinden güzel bir paket alıp Türkçeleştirmenizi öneririm.

@Brolve , 7950x3D Türkiye lokasyon cihaz al, RAM olarak özel bir kullanım gerektiren şey yok sanırım. Al 4 GB ram, ihtiyacına göre ek disk ekle, al git, arkana bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl