Hosting Dünyam Şirketi

qherox

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3

Discord:

qherox

Bu konuda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adlı internet hizmetleri şirketinin, yani Hosting şirketinin genelinden bahsedeceğim.

Hosting Dünyam şirketinin sunucuları Tier 3 sertifikasına sahip olan Datacasa adlı veri merkezinde barınıyor, çoğu Hosting firması da bu veri merkezinde barınıyor fakat bu kadar pahalı fiyat sunmuyor.

Sitelerine giriş yapınca karanlık tema seçimi bulunmuyor, gözümüz ağlıyor. Alan adı satın alırken Dolar endeksinden bahsediyorlar, TL'den bahsetmiyorlar, o zaman TL'nin ne anlamı kaldı?

Satın alım yaparken işletim sistemi kurulmuyor, alımdan sonra müşteri panelinden sizin kurmanız gerekiyor. Kendilerine E-posta üzerinden yazım hatası bulunan bir yer ilettim, hâlâ dönüş bekliyorum, ilgilenen bir ekip olduğunu sanmıyorum.

#hostingdunyamistifa

Bu konuda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adlı internet hizmetleri şirketinin, yani Hosting şirketinin genelinden bahsedeceğim.

Hosting Dünyam şirketinin sunucuları Tier 3 sertifikasına sahip olan Datacasa adlı veri merkezinde barınıyor, çoğu Hosting firması da bu veri merkezinde barınıyor fakat bu kadar pahalı fiyat sunmuyor.

Sitelerine giriş yapınca karanlık tema seçimi bulunmuyor, gözümüz ağlıyor. Alan adı satın alırken Dolar endeksinden bahsediyorlar, TL'den bahsetmiyorlar, o zaman TL'nin ne anlamı kaldı?

Satın alım yaparken işletim sistemi kurulmuyor, alımdan sonra müşteri panelinden sizin kurmanız gerekiyor. Kendilerine E-posta üzerinden yazım hatası bulunan bir yer ilettim, hâlâ dönüş bekliyorum, ilgilenen bir ekip olduğunu sanmıyorum.
Hosting Dünyam dediğiniz firma çok büyük bir firma. İster 3 kuruşa, ister 3 bin dolara satış yapar müşteri olarak fiyatlarını eleştirme hakkınızın olduğunu şahsen düşünmüyorum. Kurumsala çalışan bir firmanın dark theme ile uğraşmasına gerek yok çünkü günümüzde büyük kurumsal firmaların neredeyse hiç birinde dark theme yok.

Demek istediğim size uygun gelmiyorsa diğer firmaları tercih edebilirsiniz. Ahmet, mehmet, ali, veli memnunsa -ki çok büyük müşteri potansiyeline sahipler- size bize söz hakkı düşeceğini sanmıyorum. Yani adamların kişisel tercihi bu yönde böyle bir fiyat politikası, böyle bir destek hizmeti sağlıyorlar tercih edip etmemek size kalmış. Sonuç olarak hayır kurumu değil ticaret yapıyorlar.

Genellikle Hosting şirketlerinin Website işleri çok karışık oluyor belirli sağlayıcıları kullanarak yaptıkları için hepsi birbirine benziyor ve hiç bir özellik eklemiyorlar

eklemek isterimki hosting şirketi bu bir forum veya sosyal medya değil websitesinin karanlık tema olması veya ui ux açısından erişilebilir olması size en fazla ne katacak bence sağladıkları makina upload download gibi ilgili şeyleri eleştirin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl