Hosting Arıyoruz (önerilerinizi bekliyoruz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Elmaslar
123
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

lc-tr Network ekibi olarak paketlerimizi tamamlayabilmek için birçok hosting kullandık (keyubu-sunucudurağı-kayizer) bunlar dışında bildiğiniz hostingler varsa söylerseniz mutlu oluruz çünkü önce paketlerimizi tamamlamak istiyoruz paketlerimiz bittiği zaman memnun kalırsak ana makinemizide ordan almak istiyoruz hosting önerilerinizi bekliyoruz

Piyasadaki tüm hosting sahiplerini bildiğim için ve makinelerini müşterilerimden deneyimlediğim için önerebileceğim tek yer Oculeth olur. Optimizasyon sorunu vb. şeyleri yaşayan kişilere burayı öneriyorum.

Anksoft kullanabilirsiniz

Glory hosting'i tecrih edebilirsiniz, kurumsal yapısı ve güçlü profesyonellik anlayışıyla iyi bir sorun çozücüdür. Müşterilerini onemser ve yıllardır çizgisini bozmadan kendini geliştirmiştir.

Daha once ürünlerini kullanmadım ama az çok tanıdığım insanlar ve ürünlerini alan insanlarında memnun kaldığını gozlemledim.
Ayrıca ev tipi işlemci satmak yerine, gerçekten sunucu işlemcileri satıyorlar. epyc veya threadripper gibi.
Yakın zamanda birkaç bin gb server kiralamayı düşünüyoruz

lc-tr Network ekibi olarak paketlerimizi tamamlayabilmek için birçok hosting kullandık (keyubu-sunucudurağı-kayizer) bunlar dışında bildiğiniz hostingler varsa söylerseniz mutlu oluruz çünkü önce paketlerimizi tamamlamak istiyoruz paketlerimiz bittiği zaman memnun kalırsak ana makinemizide ordan almak istiyoruz hosting önerilerinizi bekliyoruz
Hala Legend'i açmayımı planlıyorsunuz :) sözde mimar alımları yapılıp açılıyordu 5-6 ay önce

hocam support botunuz içinde bir sunucu bakın. Glitch üzerindeydi en son.

keyubu diyeyim sen anla

AnkSOFT Öneririm

@Önem Bilişim tavsiye ederim çünkü 4GB Xeon E5-2690V2 VDS kullanıyorum, mükemmel internet hızı var ve oldukça yüksek performans alıyorum. Destek konusunda da çok ilgililer. Şu anda da geliştirdiğim projeler için Önem Bilişim'i tercih ediyorum.

Minecraft planlarına göz atmak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1664604724642.png

Keyubu öneririm gerçekten işlerini en iyi şekilde yapan bir hostingdir. Aynı zamanda 4 yıldır piyasadalar.

Keyubu öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl