Hosting arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asenal

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
Asenal
Merhabalar değerli forum üyeleri
+50 online çeken pvp sunucum ve hazırda açmak için beklettimiz skyblock modları için için host arıyorum

Daha önce Keyubu,Slimmweb kullandım
Keyubu ilgili olsalarda ryzen 5 veya 7 makineleri bulunmuyor performans olarak beni karşılamıyordu

Slimmweb destek ve bot koruması gibi yetersizlilikten dolayı bıraktım

Bana ryzen 7 veya 5 8-16 gb ddr4 ramlı performanslı ve özellikle bot ddos koruması iyi olan host önerebilirmisiniz

Makinaya ayırabileceğimiz aylık bütçe : 130-150 tl​

Keyubu'nun burada gördüğün üzere Kendin Topla diye bir bölümü var istersen buradan bir sor danış.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-03-14 183625.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-14 183625.png
    33,8 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar değerli forum üyeleri
+50 online çeken pvp sunucum ve hazırda açmak için beklettimiz skyblock modları için için host arıyorum

Daha önce Keyubu,Slimmweb kullandım
Keyubu ilgili olsalarda ryzen 5 veya 7 makineleri bulunmuyor performans olarak beni karşılamıyordu

Slimmweb destek ve bot koruması gibi yetersizlilikten dolayı bıraktım

Bana ryzen 7 veya 5 8-16 gb ddr4 ramlı performanslı ve özellikle bot ddos koruması iyi olan host önerebilirmisiniz

Makinaya ayırabileceğimiz aylık bütçe : 130-150 tl​
GHS veya Batucloud tavsiyemdir. İkisine de bakabilirsin. GHS Ultra güvenlik sağlıyor kafan tertemiz olur.

@Keyubu ve @BATUCLOUD.COM önerimdir. BatuCloud yeni açılan ve başarılı gördüğüm bir hosting fiyatları aşırı uygun bir bakın derim.

AnkSOFT, Keyubu, Batihost Kullanabilirsiniz, İyi Forumlar.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Redoya.NET tercih ederim. Hizmetleri ucuz fiyatlı ve hızlı destekleriyle mükemmeller :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl