HOSTİNG ARIYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minerya

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
bycagriz

Discord:

bycagri

uygun fiyatlı fiziksel makina yüksek performanslı ve full ışık hızı destek arıyorum

HeisenSetups olarak @Treas tercih ediyoruz.

Türkiye lokasyonlu istiyorsan Birsunucum, Rabisu, Oyunlayıcıyı önerebilirim. Eğer Almanya lokasyonlu istiyorsan Nodesty'i önerebilirim. Birsunucum, Rabisu ve Oyunlayıcıyı kullandım performans olarak iyiler. Desteklere genellikle hızlı geri dönüş sağlıyorlar.

Merhaba @Minerya

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Uygun fiyatlı, yüksek performanslı fiziksel sunucu arıyorsan Nodesty’i tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl