@nodesty ya da @Brolve başka bir yeri tercih etme. İkisinin arasındaki tercih sana kalmış fakat daha önce Brolveyi kullanmadım ve nodesty gerçekten performanslı. Tek eksiği yurt dışı lokasyon olması fakat büyük ping farkları oluşmuyor, en azından Türkiye lokasyondaki sunucuların "çoğu" gibi 2 günde bir saldırı alıp düşmüyor :Dmerhaba iyi forumlar bir minecraft hostingi arıyorum uygun fiyatlı güvenilir sorun çıkarmıyacak 1.16.5 taban sürümlü boxpvp sunucusu açacağım ne önerirsiniz
Asla saganetwork kullanmam. Önermem de.Saganetworkten az önce sunucu aldım ilk deneyimim gayet güzel. İlerleyen zamanda sorun cikarmazsa bilgi veririm.
Neden benimle paylaşır mısın tecrubeni özel mesaj atıyorum.Asla saganetwork kullanmam. Önermem de.
Phontox
Ne kadardır kullaniyorsunAnkSOFT üzerinden. Hiç bir şikayetim olmadı şu ana kadar.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Phontox
4 yıldır kullanıyorumNe kadardır kullaniyorsun
ikincielkralliklariseth
despina32
kanka bu ay kullan sonra değiştir bence kötüydü şuan blovedeyim mis gibiSaganetworkten az önce sunucu aldım ilk deneyimim gayet güzel. İlerleyen zamanda sorun cikarmazsa bilgi veririm.
Zaten test için aldım ama sorunun ne olduğunu söyler misinizkanka bu ay kullan sonra değiştir bence kötüydü şuan blovedeyim mis gibi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!