Hosting arıyorum!! [Uzun süreli 1-2 yılda kapatmayacağım] Nacss Host nasıldır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sffsfwfwfwwf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Selamlar arkadaşlar, minecraft hosting için güvenli, kaliteli bir hosting arıyorum.

Nacss Host nasıldır?

çayubu candır

SlimmWEB'i öneririm. Fiyatına göre işlemcisi, belleği ve ddos koruması çok iyi.

Teknofirst'i öneririm VDS ve VPS sunucularda minecraft üzerinde tam performans alıyorum fiyatlarıda bana göre uygun. Sorunsuz bir firma tavsiyemdir.

Keyubu öneririm.

Çoğu kişi gibi ben de keyubu öneririm.

arkadaşlar deneyen yazsın. herkes forum keyubuda barındırılıyor ve keyubu reklamları kaynıyor diye yazıyor muhtemelen. deneyenler yazsın. ben mesela denediklerimden biri olan batihostu öneririm. denemeden yorum yapmayın yanlış bilgilendirilmesin insanlar.

@Keyubu Bayadır aktif olan bir hosting öneririm. @SlimmWEB Yeni sayılabilecek bir hosting fakat güzel öneririm.

kime ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor eğer projen uzun soluklu ve kesinse dedicated satın alıp/kiralayıp kendi barındırmanda tutabilirsin daha mantıklı olacaktır

Herkes Keyubu demiş, sanırım MC-TR ile ortaklar diye. Farklı deneyimlerin bir sorunu olmayacağı için ben Chroke İnternet Bilişim Hizmetlerini önermekteyim. Kendisinde genel sorumlu olarak çalışmaktayım ve bunu kendi yetkili olduğum firma diye değil - müşteri yorumlarında çok çok az şikayetin olmasıyla destekliyorum. Beni tanıyan herkes kendi firmamı övmek yerine tarafsız olmayı ve farklı deneyimlerin & denemelerin yararlı olacağını düşünüp farklı firmaları da desteklediğimi belirtirim. Bu yüzden Chroke İnternet ve Bilişim Hizmetlerini tavsiye ediyorum dostum.

host olarak keyubuyu tercih edebilirm güzel pahalı olabilir kimilerine göre ama gelişmiş maineler güzel sistemler geldi makneni artık işletim sistemidir herşeyi kendin kurabiliyosun şifreyide kendin oluşturuyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl