Hosting Arıyorum Rabisu/Birsunucum/Oyunlayıcı/Saganetwork Hangisi Daha İyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quithra

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
quithra

Discord:

quithra

Şu anlık insanların oynaması için bir sunucu açmak gibi bir düşüncem yok ama daha sonra önereceğiniz hosting ile bir sunucu açabilirim. RABİSU/BİRSUNUCUM/OYUNLAYICI/SAGANETWORK gibi firmalardan hangisi daha iyi hem şimdi kullanmak için hem ileride sunucu açmak için fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.Ayrıca başka firma öneriniz varsa belirtebilirsiniz

Son düzenleme:
Merhaba,

Öncelikle böyle bir araştırma yapmanız gerçekten doğru bir adım. Çünkü hosting/seçilecek altyapı uzun vadede oyun sunucularının performansını direkt etkileyen bir konu.
BirSunucum olarak biz de bu alanda hizmet veriyoruz. Sektörde yeni gibi görünsek de, arkasında 5+ yıllık Minecraft sunucusu ve farklı oyun sunucuları işletme tecrübemiz var. Yani yalnızca donanım değil, oyuncu tarafındaki ihtiyaçlara da hâkimiz.

🌐 Altyapımız:
  • Ryzen 9 9950X ve Intel Xeon Platinum işlemcili sunucular
  • Kendi DDoS koruma sistemlerimiz ve network cihazlarımız
  • Türkiye lokasyonlu düşük pingli bağlantı
  • İhtiyaca göre VDS, Dedicated ve barındırma çözümleri
🎁 Foruma özel avantajlar: MC-TR ÜCRETSİZ REKLAM DETAYLARI
  • Bizden ürün alan kullanıcıların forum konuları ücretsiz sabitlenir
  • Konularına reklam ön eki eklenir
  • Ayrıca bildirim hakkı tanınır
Şu anda bir sunucu açmayı düşünmüyor olsanız da, test etmek veya ileride ihtiyaç duyduğunuzda güvenebileceğiniz bir altyapıyı şimdiden tanımanız faydalı olur. Bizimle iletişime geçerseniz size örnek bir test sunucusu da sağlayabiliriz.

Kolay gelsin 🙂

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

performans olarak treas ama hem performans hem ekonomik için bir sunucum. Şuanda en kaliteli iki hosting treas ile birsunucum benim gözümde. Bütçenize uygun ikisinden birini seçebilirsiniz. Gün vakti okuyorsanız iyi günler akşam vakti okuyorsanız iyi akşamlar dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl