HOSTİNG ARIYORUM - GÜVENİLİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheRoemas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 549
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheRoemas

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ToreansYTR
Arkadaşlar selamlar, hosting arıyorum minecraft sunucum için fakat almanya lokasyon istiyorum hetzner gibi yerlere bakıyorum fakat hetzner sanırım protection sağlamıyor ve ryzen 9 7k yok veya çok pahalı bu yüzden i9 9k düşünüyorum fakat sizin fikirlerinizi merak ediyorum ve bir kaç sorum var?
- Güvendiğiniz Almanya lokasyon hostingleriniz neler?
- Almanya'dan açmak çok fazla lag ping yapar mı (frankfurt)?
- i9 9k ile ryzen 9 7k arasında çok fazla farlar oluşuyor mu?
Bilgili deneyimli tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim uzun soluklu bir sunucu olacak bu yüzden güzel sağlam bir yer ile başlamak istiyorum. Türkiye'de güvendiğiniz yerleride yazabilirsiniz ama önceliğim almanya lokasyon yabancı firmalar olacaktır muhtemelen. Teşekkürler şimdiden <3

Son düzenleme:
Neden Türkiye lokasyonu yerine Almanya tercih ediyorsunuz?

Almanya lokasyonda nodesty 1 kere kullandım güzel makineleri var fakat...

Almanya lokasyon ping yapar ortalama 50-150(duruma bağlı artabilir) ping alırsınız. Ekstra olarak daha öncesinde otomasyon ile ilgili bir sorun yaşamışlar(herkeste olacak diye bir durum yok sadece 1 müşterileri bu yüzden büyük bir mağduriyet yaşamış sunulan çözümler yaşanılan mağduriyeti karşılayacak türden değil ama kötü olsun diye söylemiyorum bu durumu konusu açıldığı için söylüyorum.)

İ9 işlemci ile ryzen işlemcilerin modellerini bilmeden konuşmak yanlış olur. Ayrıca genel olarak Intel işlemciler daha pahalı oluyor. Eğer alacağınız ryzen 7950x ise düşünmeden alın. Piyasada Intel işlemci veren hostingler genelde 11. Veya 10. Nesil Intel kullanır (12 de var ama nadir) önerim Ryzen almanızdır.

Mevcut olarak Türkiye lokasyon ararsanız brolve öneririm. Diğer seçenekler olarak treashost, exoras gibi firmaları kullanabilirsiniz. Ayriyeten batihost, keyubu, rabisu gibi büyük firmaları önermem. Genel olarak hepsinde oversell bulunuyor.

Arkadaşlar selamlar, hosting arıyorum minecraft sunucum için fakat almanya lokasyon istiyorum hetzner gibi yerlere bakıyorum fakat hetzner sanırım protection sağlamıyor ve ryzen 9 7k yok veya çok pahalı bu yüzden i9 9k düşünüyorum fakat sizin fikirlerinizi merak ediyorum ve bir kaç sorum var?
- Güvendiğiniz Almanya lokasyon hostingleriniz neler?
- Almanya'dan açmak çok fazla lag ping yapar mı (frankfurt)?
- i9 9k ile ryzen 9 7k arasında çok fazla farlar oluşuyor mu?
Bilgili deneyimli tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim uzun soluklu bir sunucu olacak bu yüzden güzel sağlam bir yer ile başlamak istiyorum. Türkiye'de güvendiğiniz yerleride yazabilirsiniz ama önceliğim almanya lokasyon yabancı firmalar olacaktır muhtemelen. Teşekkürler şimdiden <3
İntel sunucu sistemler için önerilmez saf güç için ürertilmedikleri için ryzen daha iyi bir tercihtir. almanya lokasyon isteme nedeniniz nedir birde hetzner de ryzen 9 3kydı die hatırlıyorum ancak sunucuda ping 40-50 den başlayarak 150-200 baremine kadar çıkıcaktır tr lokasyon iyi bir dadicated tercih edilebilir yada kendiniz sunucu sisteminizi toplayıp veri merkezine verebilirsiniz. daha detaylı konuşmak vs isterseniz profilmdeki iletişim adreslerimden yazabilirsiniz. (discord vs)

@TKSZNET Dışında hiçbir yer önermem cünkü bu adam farklı bişi Destek talebi olarak 1 gün 1 kere asla sorun yaşamazsın. Adama gece gec saate yazmadığın sürece neredeyse coğu zaman hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsun. Misal bugun adam spordayken bile gelip benimle ilgileniyor.

Makinelerinde en ufak sorunlar yaşamadım birkaç ddos saldırısı yedim ama hızlı müdahale ile hemen çözdü bu sorunu.

Neden Türkiye lokasyonu yerine Almanya tercih ediyorsunuz?
Yabancı bir hosting ile çalışmak istiyorum o yüzden de en yakın almanya olduğu için almanya istediğimi belirtmiştim.

Almanya lokasyonda nodesty 1 kere kullandım güzel makineleri var fakat...

Almanya lokasyon ping yapar ortalama 50-150(duruma bağlı artabilir) ping alırsınız. Ekstra olarak daha öncesinde otomasyon ile ilgili bir sorun yaşamışlar(herkeste olacak diye bir durum yok sadece 1 müşterileri bu yüzden büyük bir mağduriyet yaşamış sunulan çözümler yaşanılan mağduriyeti karşılayacak türden değil ama kötü olsun diye söylemiyorum bu durumu konusu açıldığı için söylüyorum.)

İ9 işlemci ile ryzen işlemcilerin modellerini bilmeden konuşmak yanlış olur. Ayrıca genel olarak Intel işlemciler daha pahalı oluyor. Eğer alacağınız ryzen 7950x ise düşünmeden alın. Piyasada Intel işlemci veren hostingler genelde 11. Veya 10. Nesil Intel kullanır (12 de var ama nadir) önerim Ryzen almanızdır.

Mevcut olarak Türkiye lokasyon ararsanız brolve öneririm. Diğer seçenekler olarak treashost, exoras gibi firmaları kullanabilirsiniz. Ayriyeten batihost, keyubu, rabisu gibi büyük firmaları önermem. Genel olarak hepsinde oversell bulunuyor.
cevabınız için teşekkürler değerlendireceğim.

tüm aradığınız özellikler Nodesty de bulunuyor ve çok ucuz

ayrıca Frankfurt server açmak her türlü daha iyi saldırıları için vs çok çok iyi
türkiye hostinglerinde 10 ping ama dalgalı ping almak kötü Nodesty de öyle bişey yok 90 pinge kadar 10 ping gibi oynuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl