Hosting arıyorum Dehost mu batihostmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır hepsi ram kullanıyor:) Ryzen al ama işlemci 16 gb ram yeter baslangic
Boxminşng sunucu survival faction vs gibi büyük olmadıpı için 10-12 gb ram'in 60 oyuncu ve 50 plugin ile yeterli olacapını düşünüyorum ve başlangıç için 16 gb ram yeter demenizi anlamadım 16 gb ram 150-200 oyuncu oynatır?

350-400 tl civarı hosting kiralamayı düşünüyorum dehost fiye bir firnaya denk geldim fiyatları daha uygundu

Batihost:
10GB DDR4 ram
4çekirdekli i9-10850k
80gb disk (türü belirtilmemiş)
405TL

Dehost:
14GB ddr4 ram
9 çekirdekli i9-10850k
50GB NWME M2 SSD
400TL
Hangisini önerirsiniz dehostda sorun yaşayanlar varmı acaba
kesinlikle Hostimux diyorum sunucuları Türkiye de barındığı için hiç ping sorunu yok ve saldırılarda düşmüyor

kesinlikle Hostimux diyorum sunucuları Türkiye de barındığı için hiç ping sorunu yok ve saldırılarda düşmüyor
Diğer hostinglerin sunucuları Afrika'da mı barınıyor?

Merhaba, @Ragnarok-

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız, sizin için en uygun paketin MC-Premium #3 olduğu düşüncesindeyiz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından diğer paketleri de inceleyebilirsiniz.
Aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve Discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

pvp sunucusu değilse almanya lokasyon ile nodesty alabilirsin, hiçbir türk hostinginin veremeyeceği kadar ddos koruması sunabilir. Onun haricinde birsunucum veya treas.host mantıklı

Hostifox alabilirsin benim için en iyi hosting

DedeNetwork minecraft sunucuları olarak önerimiz Nodesty'dir. Ancak cihazları Almanyada barınıyor.(Herhangi bir ping sorunu yaşamıyoruz.) Eğer illaki Türkiye'de olsun diyorsanız treashost iyi bir tercih olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl