Hosting arıyorum Dehost mu batihostmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsunucumun Ultra-VDS-12 paketinin yeteceğini düşünüyorum, ram konusunda sorun yaşarsanız ileride arttırabilirsiniz. Box mining sunucusunda ortalama 50 eklenti olduğu için performans konusunda da sorun yaşamazsınız. Birsunucum'u tavsiye ederim.

Birsunucumun Ultra-VDS-12 paketinin yeteceğini düşünüyorum, ram konusunda sorun yaşarsanız ileride arttırabilirsiniz. Box mining sunucusunda ortalama 50 eklenti olduğu için performans konusunda da sorun yaşamazsınız. Birsunucum'u tavsiye ederim.
Dahaca yeni açılmış bir firmayı nasıl önerebiliyorsunuz anlamıyorum?

Dahaca yeni açılmış bir firmayı nasıl önerebiliyorsunuz anlamıyorum?
Ekibini tanıyorum, ekibindeki insanların başardığı şeyleri ve potansiyellerini biliyorum ve gönül rahatlığı ile önerebiliyorum.

Kimse neden söylemiyor

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hub sunucusu için xeon işlemci olurmu ve kaç gb ram olmasını önerirsiniz

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hub sunucusu için xeon işlemci olurmu ve kaç gb ram olmasını önerirsiniz
Xeon işlemci olur olmasına ama Ryzen tabiki öneririz kaç oyun modu olacak ne olacak bu oyun modları ona göre daha net cevap verebilirim

Xeon işlemci olur olmasına ama Ryzen tabiki öneririz kaç oyun modu olacak ne olacak bu oyun modları ona göre daha net cevap verebilirim
Tek oyun modu ilerleyen zamanlarda başka modlarda ekleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl