Hosting arıyorum Dehost mu batihostmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ragnarok-

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
350-400 tl civarı hosting kiralamayı düşünüyorum dehost fiye bir firnaya denk geldim fiyatları daha uygundu

Batihost:
10GB DDR4 ram
4çekirdekli i9-10850k
80gb disk (türü belirtilmemiş)
405TL

Dehost:
14GB ddr4 ram
9 çekirdekli i9-10850k
50GB NWME M2 SSD
400TL
Hangisini önerirsiniz dehostda sorun yaşayanlar varmı acaba

Kesinlikle DeHost.

Açık konuşmak gerekirse ikisinide tavsiye etmiyorum. Genelde firmaların yaptıkları paylaşımlı makinelerde aşırı derecede sınırlama oluyor ve bu sınırlamalar sonucunda makinelerde donma vb şeyler yaşanıyor paylaşımlı bir sunucudan ziyade fiziksel makineye gücünüz yeterse ondan tavsiye ederim ama illa ki almak isterseniz Oyunlayıcı veya poyrazın yeni kurduğu @BirSunucum u tavsiye ederim. Ek olarak intel almak yerine ryzen daha mantıklı olur.

Açık konuşmak gerekirse ikisinide tavsiye etmiyorum. Genelde firmaların yaptıkları paylaşımlı makinelerde aşırı derecede sınırlama oluyor ve bu sınırlamalar sonucunda makinelerde donma vb şeyler yaşanıyor paylaşımlı bir sunucudan ziyade fiziksel makineye gücünüz yeterse ondan tavsiye ederim ama illa ki almak isterseniz Oyunlayıcı veya poyrazın yeni kurduğu @BirSunucum u tavsiye ederim. Ek olarak intel almak yerine ryzen daha mantıklı olur.
Teşekkürler böyle bir şey olduğunu bilmiyordum

Teşekkürler böyle bir şey olduğunu bilmiyordum
Genellikle çoğu hosting bunları yapıyor Batihostun devrinin bittiğini düşünüyorum.
Örneğin: 128gb bir makineniz var ve içerisinde 15 kişi barınıyorsunuz bu 15 kişinin içlerinden illa ki biri cpuyu şişirebiliyor veyahut başka problemler oluyor bunlar çok başıma geldi o yüzden bu konuda dikkatli olun lütfen iyi forumlar dilerim.

trde sunucu açarsan patlarsın o yüzden @nodesty

Şİmdi baktımda deditacet serverler birsunucumda 7bin den başlıyor
400TL Bütçeyle dedicated alamazsınız ki zaten, başlangıç için EPYC makineleri veyahut Ryzen 9 makineleri sizler için yeterli oalcaktır.

400TL Bütçeyle dedicated alamazsınız ki zaten, başlangıç için EPYC makineleri veyahut Ryzen 9 makineleri sizler için yeterli oalcaktır.
Normal vds denmi bahsediyordunuz patdon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl