Hosting Arıyorum Adam Akıllı! SkyMine geliyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkyMine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajda tek anladığın fool galiba.

Mesajda bir terbiyesizlik yok.

Tartışmaya çekmeyin MC-TR yönetimini. Keyubu firması size nasıl seviyeli yaklaşıyorsa sizde onlara seviyeli yaklaşın. Kimseye * ithamında bulunmayın.

Moderatör tarafından düzenlendi:
İnsanları kendiniz gibi görmeniz üzücü sn.Batihost yetkilisi. Neyin ne olduğunu biliyoruz, emin olun. Tartışmaya çekmeyin MC-TR yönetimini. Keyubu firması size nasıl seviyeli yaklaşıyorsa sizde onlara seviyeli yaklaşın. Kimseye * ithamında bulunmayın.
Hakaret etme diyorsun, kendin hakaret ediyorsun. O iş ne olacak?

MC-TR olarak tarafsız olarak tartışmanıza izin veriyoruz, tartışmaya seviyeli devam edin. Aksi taktirde uyarı almaya devam edeceksiniz.

Sunucumuz olarak @batihost.com hostinginin kullancısıyız. Şimdi sizlere hosting deneyimlerimizi kısa bir şekilde anlatacağım. Öncelikle bu firmanın makinelerini tartışmamıza dahi gerek yok. Çünkü 100 kişiye yakın iken 20 TPS değerini görmek çok zordur. Gerçekten sunucumuzda bu firmayı kullandığımızdan dolayı çok memnunuz. Oyuncularımız ise sunucuda hiç lag olmamasından gayet memnunuz. Üstelik destek yetkilileri gerektiğinden fazla ilgilidir. Ayrıca fiyatları gerçekten ucuz ve uygundur. Biz sunucu sahibi olarak Batihost firmasından çok memnunuz.

71910

71911

Tartışmak mi? Rica ederim sizinle tartışmak ne mümkün.

Baya zamandır tek dediginiz bizde i9 var. Iyi Ki var.

Al sana benchmark testi.

Unuttuğunuz şey ise çok. Ama merak etmeyin hayat öğretir. Ben tek tek yazıp size iyilik etmek istemiyorum.

Herkese iyi bayramlar diyerek ayrılıyorum.

64 gb sunucu aldığında hepsi aynı zaten bana örnek sunucu ismi verebilir misiniz? önemli olan 8Gb ile 16 gb arası +100 görüp dayanabilen sunucudur
CraftStrest vardı 384 kişide 16 tps civarındaydı bilgisayar format atmasaydım ss atardımda mlsf elimde yok şuanda sadece server listten var onuda buraya koyayım 16gb dedicated ama

71914

6 aydır sanırım keyubu kullanıyorum, gerek destek gerek verdikleri hizmet güzel. Kaliteleri tartışılmaz zaten. Yenilikçi bir firma istiyorsan keyubu öneriyorum ha diyorsan ha yenilikçi ha eski o zaman 10 dan fazla hosting var bakabilirsin araştırarak tek tek karşılaştırman gerek.

Atalarımız Ne demiş En iyi Host Batihost :D

Nitrado kullandık zamanında uzun bir süre hiçbir sıkıntı çekmedik bu aralar bakıyorum sunucular saldırı altında sorun yaşamak istemiyorum örnek bir sunucu alabilir miyim? isim olarak böyle bilindik sunucuları var mı
Batihost öneririm. Eğer makine kurulumlarını port açmayı vs. biliyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'ye göz atabilirsin.

Neredeyse 2 YILDIR (1 yıl 11 ay 13 gün) Batihost kullanıyorum. Batihost öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl