Hosting Arıyorum Adam Akıllı! SkyMine geliyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkyMine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler o şekilde yapıcam

Fiyat olarak batihostla keyubu arasında dağ kadar fark var 1gb 10 TL batihostda keyubuda 25 tl amd falan hikaye verdikleri fiyata zaten nitradodan alabiliyorum fransa lokasyon ultra ddos korumalı
Yurtdışı ping oluyo oyuncularda yoksa yutdışı makineleri sağlam oluyo

Teşekkürler o şekilde yapıcam

Fiyat olarak batihostla keyubu arasında dağ kadar fark var 1gb 10 TL batihostda keyubuda 25 tl amd falan hikaye verdikleri fiyata zaten nitradodan alabiliyorum fransa lokasyon ultra ddos korumalı

Nitrado bildiğim kadarıyla Türkiye ile desteğini kesmişti. Hala ülkemizde aktif mi? Açıkçası çok merak ettim.

Nitrado bildiğim kadarıyla Türkiye ile desteğini kesmişti. Hala ülkemizde aktif mi? Açıkçası çok merak ettim.
Yok değil fakat başka lokasyon seçerek bildiğim kadarıyla ₺ ile alışveriş yapabiliyorsunuz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben açtığım her sunucuda Batihost kullandım ilk defa farklı bir fikir edinme amacı ile Keyubu'ya geçicem fakat Batihost hem koruma hem piyasadaki adı, yeri hemde destek açısından güzel bir sunucu CraftRise adlı sunucuyu bilirsiniz daha önceden Batihost kullanıyordu gayet kasmadan güzel oyunlar oynanabiliyordu şimdi Rabisu kullanıyorlar ama bilmiyorum Benim önerim @batihost.com dan yana...

Batihost! Keyubu gibi bedava reklam vermesede makineleri çok iyi! :8

@SkyMine Dostum yorumunu okuduk ve açıkçası biraz üzüldük. Şu anda kullandığın sunucu Xeon bir sunucu ve 4000 TL ye tedarik ettirilirken bizim müşterilerimiz de biliyor ki biz Ryzen sunucularımıza ve i9 Sunucularımıza bu miktarın iki katını harcıyoruz. Bunu da kar için değil sizlere sağlam sunucular sunmak için yapıyoruz. Zaten Nitrado sunucu alırım diyorsun da Almanya lokasyonlu bir sunucu al dostum Nitradodan sonra biz Ryzen makinesinden (Türkiye Lokasyonlu) bir aile dostumuzu getirelim aradaki farkı gözlerinle gör. Sana denemen için bir Ryzen sunucu bile sunabiliriz. GB başı da şu anda premium sunucularımız 15 TL bu arada. Yanlış bir bilgi vermeyelim.

Ek olarak aldığın sunucuyla bizim Ryzen sunucumuzu ve i9'umuzu bir karşılaştırmak istedik insanlar bakar ve görür zaten (objektif şekilde bakabilenler görebilir):

RYZEN 1800X - XEON 5650 Performans Testi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

71894

i9 9900K - XEON 5650 Performans Testi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

71895

Son olarak şunları söylemek isterim ki, ilgili firma ile bizi bir kıyasa soktuğunuz için biz de Türkiye Hosting Firması olduğumuz için Türkiye Lokasyonlu makineleri karşılaştırdık. Almanya lokasyonlu cihazlarımız zaten aynıdır. Ayriyeten bir belirtme daha yapmak istiyorum sana dostum; bize hiç bir destek talebinde bulundun mu? Sanırım bulunmadın. Bizi denedin mi? Sanırım denemedin. Bunları yapmadıysan kesin bir yargıya varman taraflı yorum yaptığını gösterir. Başka bir şey demiyoruz. Karşılaştırılacak noktalara değinmek istedik. Kendine iyi bak.

Keyubu kullanmanı öneririm 6gb sunucuda bungeecord + opskyblock ile 20.0 TPS alarak 60 oyuncuyu rahatlıkla oynatıyordum şuanda aktif oyuncum 35-45 arası.

Açılışta paran fln yoksa batihost öneririm 1 gün beklersen +1gb veriyorlar bu da büyük bi artı. Teknik desteği zaten mükemmel

Arkadaşlar bu tür kısır konulara girmek istemiyorum ama bizim firmamızda sadece x serisi işlemciler yok.

X5xxx serisinden i7 2600 serisinden i7 7700 e kadar bir çok skala da işlemci mevcut. Ve hepsi aynı fiyat. Birisi 1 iken diğeri 5 değil. Euro yüzünden almanyaya +10 Tl ekliyoruz.

Tr de yaklaşık 40 ayrı makine, almanya lokasyonda yaklaşık 50 ayrı makine ile hizmet veriyoruz.

Hiç bir zaman bunu getirdik şöyle böyle felan demedik.

Arkadaşların tr de sadece 1 makinesi i9 ve kopardıkları yaygarayı hayranlıkla izliyorum.

Toplam 64gB makine ve 16 core işlemci.

Kaç kişiye satılabilir ki? Veya kaça bölünebilir ki?

Bayram bayram konuyu uzatmak istemiyorum. Eğer yazılaırım hoşunuza gitmiyorsa direk silin.

" Sorun senin plugin paketinde. " ya da "Paketini optimize etmelisin." tarzı geçiştirme cümleler ile karşılaşmamak için Keyubu. Ram 10₺ demişsin bir de kalite istemişsin. 10₺'ye alacağın performans ile 20₺'ye alacağın performansı bir tutmaman gerekiyor. Eğer miladı dolmuş işlemci tercihin ve ram başı 10₺ ücretli sunucun olsun istersen Keyubu da sana bu fırsatı sunuyor. İlk açıldığımızda makinelerimize laf atılırken yeni gelen makineler ile birlikte tamamen afallamış durumdalar nasıl bahane üreteceklerini bilmiyorlar. İstersen diğer hostingleri bir dene ondan sonra birde Keyubuyu dene o zaman bir daha konu açma gereği duymayacaksın.

Tek diyeceğim şu:

Showing off is the fool's idea of glory.. Bruce Lee.

Keyubu amd ryzen işlemcili serisini kullanıyorum+60 kişi gördük 70plugin ve üstelik survival sunucusu tüm hataları işlemci örtüyor tps 19.93 ten aşagğı görmüyor

Mesajda tek anladığın fool galiba.

Mesajda bir terbiyesizlik yok.

Eğer kışkırtma ve huzursuzluk ile bana uyarı veriyorsan üstte sizin yazdıklarınızı tekrar tekrar oku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl