Hosting Arıyorum Adam Akıllı! SkyMine geliyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkyMine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rami her 12 kişide 1gb yükseltiyorum sunucumda

Rami her 12 kişide 1gb yükseltiyorum sunucumda
Gereksiz bir hareket makine dayanmıyor demek ki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Durum düzeltmesi: ToliaNetwork diye başka sunucuya girmişsim tolia kapalı :D sunucu bugün full kapalıymış saldırılardan dolayı açamamışlar

Son düzenleme:
Ekleme olarak Keyubu sunucularını inceledim youtubeda 1-2 video da gördüm bu sunucularla alakalı incelediğim en büyük sunucu ToliaNetwork opskyblock ilgi alanımız değil ama hostingin en büyük sunucusu olmasına rağmen saldırı yiyor sürekli youtubeda sırf bu sunucu üzerinden bug tanıtımı bile mevcut emek skyblock kategorisinde arsuy craft inceledim orayada saldırı yapılmış arsuy craftın sunucusunda keyubunun en iyi işlemcisi i9 varmış sanırım bizim saldırı yemememiz lazım

Şu an aktifse incelemeye gideceğim
Şu anda aktif Skyblock Sunucular bölümünden bulabilirsiniz.
Bu arada saldırılara şu anda hiç bir firma çözüm bulamadı. ToliaNetwork kurucusu benim arkadaşımdır ve birkaç firma denemiş fakat hepsi aynı olduğu için Keyubu'yu tercih etmiştir.

64 gb sunucu aldığında hepsi aynı zaten bana örnek sunucu ismi verebilir misiniz? önemli olan 8Gb ile 16 gb arası +100 görüp dayanabilen sunucudur
Batihost İsimli firmada 64GB Dediacted sunucum vardı ve makinemde kasmalar ve benzeri oluyordu bildirdim değiştirildi fakat yine olmayan başladı. ve bu sefer sorun sizde diye bir yanıt aldım 1 ay kullanmadan firmayı terk ettim.
Keyubu İsimli firmada şuan 32GB Dediacted bir sunucum var ve çok rahatım herhangibi bir sorunda direk iletiyorum ve çözüm alıyorum

KEYUBU firmasını tercih edebilirsin.

Şu anda aktif Skyblock Sunucular bölümünden bulabilirsiniz.
Bu arada saldırılara şu anda hiç bir firma çözüm bulamadı. ToliaNetwork kurucusu benim arkadaşımdır ve birkaç firma denemiş fakat hepsi aynı olduğu için Keyubu'yu tercih etmiştir.
Batihost sunucularında hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi LydiaNetwork falan bu konuda çok iddialı hiçbir şekilde saldırı yemiyorlarmış Batihost bot koruması desteği OVH desteği falan aşırı sağlammış Batihostu tercih ediyorum sanırım yarın siparişimi vericem öyle boş beleş sitelere bakmadım baya bir sunucuya girip inceleme yaptım özellikle skyblock olarak kurucuları sallamadı çoğu beni sorularıma cevap vermedi ama 1-2 sunucuda güzel görüşmelerimiz oldu sorularıma yeterince cevap aldım teşekkürler herkese başarılar

Batihost İsimli firmada 64GB Dediacted sunucum vardı ve makinemde kasmalar ve benzeri oluyordu bildirdim değiştirildi fakat yine olmayan başladı. ve bu sefer sorun sizde diye bir yanıt aldım 1 ay kullanmadan firmayı terk ettim.
Keyubu İsimli firmada şuan 32GB Dediacted bir sunucum var ve çok rahatım herhangibi bir sorunda direk iletiyorum ve çözüm alıyorum

KEYUBU firmasını tercih edebilirsin.
Az önce mesaj attım Batihost anında cevap geldi 1-2 Batihost sunucusuyla görüşmem oldu az önce özellikle bir skyblock sunucusuyla görüştüm bana ekran görüntüsü attı ekran açtı gezdirdi biraz makinesini destek taleplerini falan gösterdi sitesine falan da baktım her türlü ovh bot koruma desteği veriliyormuş ve makineleri gerçekten kaliteli gözlemlerime göre en iyi tercih Batihost

Batihost sunucularında hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi LydiaNetwork falan bu konuda çok iddialı hiçbir şekilde saldırı yemiyorlarmış Batihost bot koruması desteği OVH desteği falan aşırı sağlammış Batihostu tercih ediyorum sanırım yarın siparişimi vericem öyle boş beleş sitelere bakmadım baya bir sunucuya girip inceleme yaptım özellikle skyblock olarak kurucuları sallamadı çoğu beni sorularıma cevap vermedi ama 1-2 sunucuda güzel görüşmelerimiz oldu sorularıma yeterince cevap aldım teşekkürler herkese başarılar

Az önce mesaj attım Batihost anında cevap geldi 1-2 Batihost sunucusuyla görüşmem oldu az önce özellikle bir skyblock sunucusuyla görüştüm bana ekran görüntüsü attı ekran açtı gezdirdi biraz makinesini destek taleplerini falan gösterdi sitesine falan da baktım her türlü ovh bot koruma desteği veriliyormuş ve makineleri gerçekten kaliteli gözlemlerime göre en iyi tercih Batihost
64GB Dediacted bir makine al dostum ve olanları gör.

64GB Dediacted bir makine al dostum ve olanları gör.
64 gb makineyi hangi hostingden alırsanız aynıdır makine sağlam zaten hostinge gerek kalmaz önemli olan küçük makinelere verilen büyük destekdir sizin bahsettiğinz durum yaşanmışmı bilmiyorum ama makinesinde sorun olan birisinin direk makinesini değiştirip daha iyi makineye almışlar ve ilgilenmişler teşekkürler yorumunuz için

Keyubu ve Batihost bu 2 hosting arasında kalabilirsiniz. Keyubu hostingi daha önceden hiç kullanamadım. Fakat gerçekten artı yönleri var. Örneğin duyduğuma göre forum üzerinde bir kaç reklam jesti oluyormuş. Bunun yanı sıra İ9 gibi dünyada çok kaliteli işlevli ve ilklere imza atan firma ve bu forumun gururu bir firmadır. Fakat bizim sunucumuz Batihost firmasını kullanıyor. 100 kişiyi gördüğümüz halde sunucumuzun TPS oranı 20.00'dan düşmüyor. Gerçekten makine bakımında çok kaliteli ve korunaklı bir hostingdir. Fiyatlar bakımından hosting olarak Keyubu daha uygundur :)

Keyubu ve Batihost bu 2 hosting arasında kalabilirsiniz. Keyubu hostingi daha önceden hiç kullanamadım. Fakat gerçekten artı yönleri var. Örneğin duyduğuma göre forum üzerinde bir kaç reklam jesti oluyormuş. Bunun yanı sıra İ9 gibi dünyada çok kaliteli işlevli ve ilklere imza atan firma ve bu forumun gururu bir firmadır. Fakat bizim sunucumuz Batihost firmasını kullanıyor. 100 kişiyi gördüğümüz halde sunucumuzun TPS oranı 20.00'dan düşmüyor. Gerçekten makine bakımında çok kaliteli ve korunaklı bir hostingdir. Fiyatlar bakımından hosting olarak Keyubu daha uygundur :)
Makineden makineye değişiyo

Tabii ki de buda gerçekten etkiliyor. Fakat sunucu içerisinde gereksiz Skript kullanımı bile TPS'yi 2-3 fark çok etkiliyor.​
Skript önermiyorum tek bir pluginin sırtına yüzlerce özellik koymak optimize bozuyor ama birçok yabancı sunucuyu inceledim skript plugini kullanımı az türk sunucuları kolaya kaçtıpını düşünüyorum

Skript önermiyorum tek bir pluginin sırtına yüzlerce özellik koymak optimize bozuyor ama birçok yabancı sunucuyu inceledim skript plugini kullanımı az türk sunucuları kolaya kaçtıpını düşünüyorum

Maalesef bizim sunucularımızın tek hedefi Skript ekleyerek oyuncuların zamanını kazanmak. Kısacası Skript ile oyuncuları oyalamak istiyorlar.

Teşekkürler o şekilde yapıcam

Fiyat olarak batihostla keyubu arasında dağ kadar fark var 1gb 10 TL batihostda keyubuda 25 tl amd falan hikaye verdikleri fiyata zaten nitradodan alabiliyorum fransa lokasyon ultra ddos korumalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl