Hosting Arayışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noxify

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Noxify

Discord:

suan yok

Minecraft 1.20 ve üzeri sürümler için bir sunucu açmayı planlıyorum. Türkiye lokasyonlu veya Türkiye’ye en düşük ping sağlayan bir hosting arıyorum. Güçlü DDoS koruması olan, düşük ping sunan ve destek ekibi hızlı ve ilgili olan firmalar önceliğim. Minecraft için optimize edilmiş altyapı, yüksek performans ve stabilite benim için önemli. Bu kriterlere uygun hosting önerilerinizi ve varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Merhaba @Noxify

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba,

Minecraft 1.20 ve üzeri sürümler için aradığınız kriterlere uygun şekilde İstanbul / Datacasa lokasyonlu altyapımızla hizmet veriyoruz. Türkiye içi düşük ping değerleri ve kararlı bağlantı sunmayı hedefliyoruz.

Minecraft 1.20+ için Ryzen 9 9950X işlemcili paketlerimizi öneriyoruz:
👉

Ayrıca MC-TR üyelerine özel:
  • Ücretsiz reklam hediyeleri (konu sabit, reklam ön eki ve bildirim hakkı)
  • %20 indirim kodu: MCTR20
Detaylar ve kampanya konusu:
👉 https://www.mc-tr.com/konu/mc-tr-uy...eklam-kazaniyor-mc-tr-ozel-20-indirim.133451/

Saygılarımızla,
BirSunucum İnternet ve Bilişim Hizmetleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl