Anı ❤️❤️ Hoşlandığınız biri var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba böyle bir anınız var mı hoşlandığınız gördüğünüz de ağzınızı yerlerden topladığınız güzelliğiyle sizi büyüleyen. Konuşmasıyla sizi etkileyen okul da işte her yer de rastlayabileceğiniz böyle birisi var mı hayatınız da? Ona karşı hissetiklerinizi açıkladınız mı yoksa hala platonik mi takılıyorsunuz. Merak ediyorum açıkçası.

Arkada Dedublüman çalarken bu konuyu rastlayınca şunun gibi oldum;

Var. Hatta @Zergi benim sevgilim. Kendisi açıldı 5 yıldır sevgiliyiz :) Nasıl tanıştığımızı anlatayım. Minecraft sunucusu vardı eskilerden ben de sunucuyu griefliyordum vs. sonra ordan açıkları tek tek kapatmaya başladı. Kendisi bir uzman coder. Bilmediği yazılım dili yok. Aynı şekil benim de olunca bağlandık. Sonra siyah şapka ile beyaz şapka birlikte olup gri maske taktık. Şu an iyilik için çabalıyoruz :)

@BlackKpoT ile sevgiliyiz 5 yıldır tabi o kız ben erkek yani :) daha çok fazla tatile götürdüm sevgilimi hackerlik eğitimlerimi öğrettim nasıl tanıstık derseniz bu bir firmada calısıyordu eziyet ediyorlardı baktım eziyet eden adamları tekme tokat daldım acımadım heybetli kaslarımı görünce dayanamadı sırıl sıklam asık oldu :) ondan sonra öğrencim olarak yanıma aldım ve sonra aşık ettim kendisini bana her gece ayaklarımı sıcak su ile yıkar ve patates cipsimi getirir onu seviyorum iyiki var <4

Hiç olmadı desem ne cevabı alırım?

@BlackKpoT ile sevgiliyiz 5 yıldır tabi o kız ben erkek yani :) daha çok fazla tatile götürdüm sevgilimi hackerlik eğitimlerimi öğrettim nasıl tanıstık derseniz bu bir firmada calısıyordu eziyet ediyorlardı baktım eziyet eden adamları tekme tokat daldım acımadım heybetli kaslarımı görünce dayanamadı sırıl sıklam asık oldu :) ondan sonra öğrencim olarak yanıma aldım ve sonra aşık ettim kendisini bana her gece ayaklarımı sıcak su ile yıkar ve patates cipsimi getirir onu seviyorum iyiki var <4
Paranoid Bozukluğu var araştırın :)

aşık olmayın kötü bir alışkanlık

Hoşlandığım oldu ama karşılıklı olmadı...

Sakın bu hataya düşmeyin.

oldu acısıyla bıraktı gitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl