Rehber Horizon Client - Kickall saldırılarının çözümü / Kanmayın, almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözümü zaten mevcut senin bulduğun bir şey yok burada ha diyorsan farklı bir forumda başkası zaten bunu açıklamıştı ben sadece kopyala yapıştır yaptım ona bir şey demeyeceğim. ViaVersion tam anlamıyla bir koruma sağlamaz sadece bir şey bilmeden internette gördüğü hileyi sunucularda deneyen kişilerin önüne geçmiş olursun.

Çözümü zaten mevcut senin bulduğun bir şey yok burada ha diyorsan farklı bir forumda başkası zaten bunu açıklamıştı ben sadece kopyala yapıştır yaptım ona bir şey demeyeceğim. ViaVersion tam anlamıyla bir koruma sağlamaz sadece bir şey bilmeden internette gördüğü hileyi sunucularda deneyen kişilerin önüne geçmiş olursun.
Hocam çözümü zaten mevcut derken packetbookfixer eklentisinden bahsediyorsan maalesef bu eklenti bu cliente çözüm sunmuyor. ViaVersionun tam anlamıyla bir koruma sağlamadığını biliyorum fakat bu clienti engellediği aşikar.

Senin dediğin gibi "sadece bir şey bilmeden internette gördüğü hileyi sunucularda deneyen kişilerin önüne geçmiş olursun."

İyi forumlar.

Verdiğin bilgi için teşekkürler.

Bu tuzağa düşmüştüm keşke önceden görseydim konuyu.

CasualProtector un default configi bile bu saldırıları önleyebiliyor :) Bu tür şahıslara para kaptırmak yerine paranızı CasualProtector almak için harcarsanız hem o kişiler haksız kazanç elde edememiş olurlar hem sunucunuz korunmuş olur :D

Yararlı bşr konu olmuş, teşekkürler.

Bilgi için teşekkürler

Başarılı Bir Konu İyi Forumlar :) <3

Başarılı bir konu :)

Cihan burdamısın

Güzel konu, sağol dostum

Böyle kişilere para kaptıran çok , sunucularını yeni açıyorlar bot korumasını denemk istiyorlar sonra BOM gg oluyorlar :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl