Rehber Horizon Client - Kickall saldırılarının çözümü / Kanmayın, almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenAslN

play.knightnw.com
Sunucu Sahibi
Elmaslar
111
Minecraft
oreraslan

Discord:

erenaslan

Piyasaya horizons client dediğimiz yeni bir client türemiş.
Sunuculara paket saldırıları yaparak oyuncuların atılmasına sebebiyet veriyor.
Bu sorunla bizzat kendim karşılaştım ve çözümünü buldum.
Bu HappySmoker dediğimiz arkadaş bu clientin başını çekenlerden sadece birisi.
Size saldırıyor sonra korumasını veriyor veya satıyor. Korumasının içinde trojen olma ihtimali çok yüksek.
Bu arkadaşımızın discord kullanıcı adı, etiketi ve fotoğrafı:
70989

Şimdi gelelim bu clientin çözümüne
Bu clientin çözümü viaversion plugini ve ayarıdır.
Viaversionin config.yml sine girip verdiğim ayarın yerini bulup değiştiriniz.​
Kod:
tracking-period: 6
# How many packets per second counts as a warning
tracking-warning-pps: 110
# How many warnings over the interval can we have
# Eğer ki 3 de sorun yaratıyorsa 2 yapın bu ayarı.
tracking-max-warnings: 3
tracking-max-kick-msg: You are sending too many packets, :(

Bu koruma işe yaramıyorsa lütfen bana tıklayarak güncel konumuza göz at. ;)

Sorununuz daha devam ederse lütfen ErenAslan#4578 adresinden ekleyin

Son düzenleme:
Bilgilendirdiğin için teşekkürler

Son düzenleme:
1.13 de Geçerlimi La Saldırı :)​

İşte ilk packet atıyo sunucuya korumaolmasına ragmen sunucuyu zorluyodu sonra geldi dcdedi ben bunu cozelrım ozelden attı sabah gırdım spawn sılmıs

PacketBookFixer
CustomPayloadFixed
ViaVersion
Gibi eklentilerle bu sorunları rahatlıkla çözebilirsiniz

Son düzenleme:
Yaşadığınız sıkıntılar eksik bilgiden ve güvenilmeyen eklentileri kullandığınızdan kaynaklanmaktadır. Eklentilerinizi sunucunuza yüklemeden önce çok fazla kullanılsa bile açıkları var mı vs. şeklinde araştırıp kullanmalısınız, tabi eğer iyi bir sunucu sahibi olmak istiyorsanız.
Herkes tarafından bilinen belirli başlı açıkları kullanıp da kendini hacker zanneden lamerlara da malzeme vermemiş olursunuz.
İyi forumlar dilerim...

Yaşadığınız sıkıntılar eksik bilgiden ve güvenilmeyen eklentileri kullandığınızdan kaynaklanmaktadır. Eklentilerinizi sunucunuza yüklemeden önce çok fazla kullanılsa bile açıkları var mı vs. şeklinde araştırıp kullanmalısınız, tabi eğer iyi bir sunucu sahibi olmak istiyorsanız.
Herkes tarafından bilinen belirli başlı açıkları kullanıp da kendini hacker zanneden lamerlara da malzeme vermemiş olursunuz.
İyi forumlar dilerim...
Dediğiniz doğru fakat, clientlerin çoğu yeni çıktığı için ne kadar tecrübeniz olursa olsun yine insanın bilgisi tükeniyor bir süreden sonra :)

İyi forumlar.

Başlık kısmı biraz yanlış olmuş gibi, kickall denilmiyor buna. Horizon client diye de bir şey yok zaten olan bir client ın ismini değiştirip yapılmış bir şey muhtemelen.

Başlık kısmı biraz yanlış olmuş gibi, kickall denilmiyor buna. Horizon client diye de bir şey yok zaten olan bir client ın ismini değiştirip yapılmış bir şey muhtemelen.
Halk arasında genellikle kickall diye tabir edildiği ve o şekilde akılda kaldığı için bu başlığı bu şekilde koydum. Birde bu saldırıyı yanlış hatırlamıyor isem packetbookfixer engellemiyordu galiba.

bilgi için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl