Tanıtım HolographicDisplays

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan altuner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altuner

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
BayRexus

Discord:

Carol1n3#7697

Herkese Merhaba HolographicDisplaysi Bilmeyen Hala Vardır Diye Bugün HolographicDispalys!i tanıtıcam
Öncelikle HolographicDisplay Hologram Oluşturmamızı Sağlar ve Havada duran blok yapmamızı sağlar Sizler İçin 1'tane video çektim
iyi seyirler :)

Gayet yararlı olmuş ben ilk öğrenmeye çalışırken pek düzgün bir rehber bulamamıştım.

Neredeyse her sunucuda olan bu eklenti hakkında geniş kapsamlı bir video hazırlamanız gayet hoş olmuş ki elinize ve emeğinize sağlık ;) <3

Neredeyse her sunucuda olan bu eklenti hakkında geniş kapsamlı bir video hazırlamanız gayet hoş olmuş ki elinize ve emeğinize sağlık ;) <3
Teşekkür Ederim Elimden Geldiğince Bildiğim Tüm Pluginleri Anlatıcam

Sunucuların olmazsa olmazı bir plugin ve bu güzel anlatıma güzel bi anlatım olmuş tebrikler.

Yeni başlayan çogu kişi bu plugini veya nasıl kullanıldıgını araştırıyor yararlı bir konu olmuş ayrıca videolu tanıtım olması hoş

Gayet güzel anlatmışsın. Eline ve sesine sağlık. Bende sunucu işlerine ilk başladığımda havada duran blok çok dikkatimi çekmişti. Hatta başla eklentisi vardır diye çok araştırmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl