Çözüldü HolographicDisplays Sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Queenie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 709
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Queenie

Öyle bir zamanda gel ki, vazgeçmek mümkün olmasın…
Elmaslar
42
Merhabalar, bugün sunucumda holographicdisplays lag yapmaya başladı ve bir hologram üst üste bindi. Hologram pluginini sildim sadece o satırdaki hologram kaldı. Internetten biraz araştırma yaptığımda /minecraft:kill @e[type=ArmorStand] komutunu buldum ancak bu komutla o hologramlar silinse de belirli bir süre sonra geri geliyor o hologramı nasıl kaldırabilirim ? (Sayısı önemli mi bilmiyorum ama 30 tane hologram üst üste gelmiş)

Komut bloğuna kill @e yaz çalıştır. Gelmemesi lazım.

/killall all komudu ile silebilirsin.

O klasörün içinde öyle bir dosya yok

Şu skriptti yükle sonra hologramın yakınlarına bir yere hiç kırılmamak üzere olacak bir komut bloğu koy. İçine az önceki verdiğim kodu koy. Sonra o komut bloğunun hemen yanına geç ve /locbelirle komutu kullan. Her reload atıldığında bu komut çalışacaktır. Ama dikkat! Herkes ölüyor bu komut ile sunucunu reloadlamadan önce herkesi sunucudan at. İtem kaybı vs. yaşanmasın.

Kod:
command /locbelirle:
    permission: op.op
    trigger:
        set {loc} to location of player

on load:
    set block at {loc} to redstone block
    wait 1 second
    set block at {loc} to air

Şu skriptti yükle sonra hologramın yakınlarına bir yere hiç kırılmamak üzere olacak bir komut bloğu koy. İçine az önceki verdiğim kodu koy. Sonra o komut bloğunun hemen yanına geç ve /locbelirle komutu kullan. Her reload atıldığında bu komut çalışacaktır. Ama dikkat! Herkes ölüyor bu komut ile sunucunu reloadlamadan önce herkesi sunucudan at. İtem kaybı vs. yaşanmasın.

Kod:
command /locbelirle:
    permission: op.op
    trigger:
        set {loc} to location of player

on load:
    set block at {loc} to redstone block
    wait 1 second
    set block at {loc} to air
Ancak bunun için kill @e den sonra /minecraft:kill @e[type=ArmorStand] komutunu kullanmam gerekiyor

Ancak bunun için kill @e den sonra /minecraft:kill @e[type=ArmorStand] komutunu kullanmam gerekiyor
Tamam bu skript reloadlanınca komut bloğunun yanına redstone block koyuyor çalışması için. O redstone bloğunun geldiği yerin bir komut bloğu daha koy onada bu komutu yaz öyle olmaz mı ?

Reload atmasamda 20-30 dk sonra geri geliyormuş hologramlar bunu nasıl çözebilirmi

Hologramları oluşturan bir eklenti var olmalı. Eklenti listeni kontrol et, kendi kendine gelmesinin münkünatı yok. İllaki bir eklenti falan oluşturuyordur.

Hologramları oluşturan bir eklenti var olmalı. Eklenti listeni kontrol et, kendi kendine gelmesinin münkünatı yok. İllaki bir eklenti falan oluşturuyordur.
Detaylı inceleyince bir plugin buldum ve sildlim fakat hologram için hangi plugini kullanmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl