Çözüldü Holographic displays konsolda spam yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sreanium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sreanium

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
MertFring

Discord:

pablo escobar#0991

Merhabalar MC-TR sakinleri.
Nedenini hala çözemediğim bir sorun var.
Holographicdisplays eklentisi sürekli sohbete spam mesaj gönderiyor consolespamfix de var ama çare etmiyor.
Bakın bu mesaj:
sadasd.png
Nasıl düzeltebilirim çözemedim sinir oldum holographicdisplaysi de güncelledim olmadı.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

zaman placeholderında bir sıkıntı var

ekran kartı driverlerin güncel mi ?

.

Son düzenleme:
ConsoleSpamFix eklentisine [HolographicDisplays] yazısını ekleyince düzeldi. Hepinize teşekkürler.

ConsoleSpamFix eklentisine [HolographicDisplays] yazısını ekleyince düzeldi. Hepinize teşekkürler.
Eklenti mesajını konsolda görmemeniz, sorunun devam etmediğini göstermiyor. ConsoleSpamFix eklentisi, diğer eklentilerin; uyarı, bilgi ve çeşitli mesajlarını kapatıyor. Fakat, holographicdisplays eklentisi üzerinde sorun hâlâ devam ediyor. HolographicDisplays eklentisinin içerisindeki placeholders listesine göz atın. {time} isimli placeholder hatalı, kaldırabilirseniz sorun çözülür.

Eklenti mesajını konsolda görmemeniz, sorunun devam etmediğini göstermiyor. ConsoleSpamFix eklentisi, diğer eklentilerin; uyarı, bilgi ve çeşitli mesajlarını kapatıyor. Fakat, holographicdisplays eklentisi üzerinde sorun hâlâ devam ediyor. HolographicDisplays eklentisinin içerisindeki placeholders listesine göz atın. {time} isimli placeholder hatalı, kaldırabilirseniz sorun çözülür.
Gerek yok bütün hologramlar gayet güzel çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl