Reynixan#8044
dlive.tv/riwe#5223
100 kere plugini silip yükledim.Eklentinin dosyalarında silmemen gereken bir yeri silmiş veya ellememen gereken bir yeri değiştirmiş olabilir misin?
Eklentinin default dosyalarıyla hata devam ediyor mu bir bakar mısın?
??????? ??????#1876
100 kere plugini silip yükledim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yardım edecek yokmu D:
EmreSHN#4551
dlive.tv/riwe#5223
OlmadıSana vereceğim plugini dener misin bir de?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
DeniyorumFarklı bir sürüm denediniz mi? Eski sürümlere göz atın veya plugin paketleri indirip içinden alabilirisiniz.
Sana vereceğim plugini dener misin bir de?
Denedim sorun hala devam ediyorFarklı bir sürüm denediniz mi? Eski sürümlere göz atın veya plugin paketleri indirip içinden alabilirisiniz.
EmreSHN#4551
dlive.tv/riwe#5223
Devam ediyor :(((((((((((((((((((((((((((((ProtocolLib pluginini indirir misin? Sorun düzelecektir diye tahmin ediyorum.
dlive.tv/riwe#5223
1.14.4Sunucunuzun sürümü nedir acaba?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!