Tanıtım Holographic Display Plugin Tanıtımı Ve Komutları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar ben Yusuf.Bugün sizlere başlıktanda anlayacağınız üzere ''Hologram'' pluginini tanıtmaya ve komutlarının neler olduğunu aktarmaya çalışacağım.Soracaksınız forumda zaten bu konu yokmu diye.Forumda bu konu var lakin sadece 2 komut koyulmuş konuya onada konu denmez zaten.

RPAk3n.png

Holographic DisPlay Nedir?

Adındanda anlaşılacağı üzere oyunlarda sizlere tabelalar yerine holografik yazılar yazmanıza imkan sağlıyor.Oyundaki tabelaların okunmamasındanmı veya pekte hoş durmamasındanmı yakınıyorsunuz o zaman tamda size göre bir plugin.Kurulumu basittir direkt sunucunuzun kurulu olduğun dizine girin ve jar dosyasını plugins klasörüne atın bu kadar.İndirme linkini aşşağıda vereceğim oradan indirebilme imkanına sahipsiniz.

Holographic Display'in Avantajları Ve Dez Avantajları Nelerdir?

Holografik yazılar yazarak sunucunuza daha modern ve anlaşılır yazılar yazabilirsiniz.Tabelalara sığdıramadığınız yazıları kolaylıkla istediğinizce yazabilir ve renklendirebilirsiniz.Kötü yanlarına gelmek gerekirse bildiğim tek dez avantajı çok fazla kullanılırsa lag yapacağı.

Holographic Display Komutları Nelerdir?

/hd help
: (Komutlari Gösterir)
/hd create < Hdismi Mesajınız >: Ör Mesaj:&b&lCraft'a Hos geldiniz.> &b &l Vb. gibi renkli yazı komutlarını kullanabilirsiniz>
/hd Delete < Hdismi >: Yaptığınız holographicDisplay'i siler.
/hd list: <Bütün Hd'leri Gösterir. -1 2 3 vb. Liste sayfası vardır.>
/
hd movehere: Hologramın yerini değiştirme
/hd save: <Hologram kaydetme>
/hd edit: <Hologram düzenleme>
/hd readimage: <Resimli hologram oluşturma>
/hd reload: <Plugini sıfırlama>

Örnek Oluşturmak için ;

/hd create <isim> <mesaj>
/hd create Deneme &b&lHosgeldiniz

Alt Alta Yazmak için ; [ Addlineyi Kullanmak için Mutlaka Yazdığınız ismi Oluşturun /hd create isim mesaj ]

/hd addline <isim> <mesaj>
/hd addline Deneme &b&lBurasi ... Sunucu !

Yanlış Yere Koyduysanız Bu Yazıyı ;

/hd movehere <isim>
/hd movehere Deneme

Silmek için;

/hd remove <isim>
/hd remove Deneme

Eklediğiniz Alt Yazıyı [ LİNE ] yi Silmek için ;

/hd removeline <isim> <sırası>
/hd removeline Deneme 2

1gbvJb.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Prdk7v.png

Plugini Tanıtmanız Güzel Fakat, Bu Plugin'in 2 Tane Tanıtım Adında Konusu Var. Lütfen bir daha ki plugin tanıtacak olduğun Plugin'in Tanıtılıp Tanıtılmadığını Kontrol Et :)

Plugini Tanıtmanız Güzel Fakat, Bu Plugin'in 2 Tane Tanıtım Adında Konusu Var. Lütfen bir daha ki plugin tanıtacak olduğun Plugin'in Tanıtılıp Tanıtılmadığını Kontrol Et :)
Konunun Açıklama Kısmını Okursan Sevinirim.

Cok merak ettim o videodaki sen misin ? :d

Yararlı olmuş. Başarılar.

Forumda 3 Tane olsun Farketmez Sonuçta Alıntı değil Ayrıca Herkezin Uslubü Farklıdır Birde Yusufdan dinlemek Nasip Olmuş

Bilmeyen Kaldımı Artık Bilemiyorum Ama Başarılı Konu.

Eklentiyi 1.12.1 de çalıştıramadım hologramı koyduktan belli bir süre sonra kayboluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl