BugRaaTr
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- BugRaaTr
Discord:
Buğra Kardeş#6835
Buğra Kardeş#6835
Placeholderapi yüklü mü?Merhaba sunucumda hologramlı sıralama yapmak istiyorum fakat %name_vault_eco_balance_daily_1% gibi komutlar hologramda çalışmıyor bunun nedeni ney olabilir yardım edebilirmisiniz ?3
Placeholder apiyi kurup gerekli ecloud kurdunuz mu ?Merhaba sunucumda hologramlı sıralama yapmak istiyorum fakat %name_vault_eco_balance_daily_1% gibi komutlar hologramda çalışmıyor bunun nedeni ney olabilir yardım edebilirmisiniz ?3
xKaan#2845
PlaceholderAPI adlı eklentiyi kurmanız gerekiyor.Merhaba sunucumda hologramlı sıralama yapmak istiyorum fakat %name_vault_eco_balance_daily_1% gibi komutlar hologramda çalışmıyor bunun nedeni ney olabilir yardım edebilirmisiniz ?3
Buğra Kardeş#6835
olmuyorPlaceholderAPI eklentisini kurun ve belirttiğim iki komutu kullanın sorun çözülecektir.
1- /papi ecloud download Vault
2- /papi reload
Buğra Kardeş#6835
evet yüklüPlaceholderapi yüklü mü?
Buğra Kardeş#6835
evetPlaceholder apiyi kurup gerekli ecloud kurdunuz mu ?
evet yüklüPlaceholderapi yüklü mü?
Thiaresita!#6294
Buğra Kardeş#6835
para sıralaması olucak direk baltop taki gibi 1. 2. 3. şeklindeÖyle bir placeholders yok, yapmak istediğiniz sıralamanın detaylı bilgi verirseniz size doğru placeholders'i söyleyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 209897
m1rxc
Buğra Kardeş#6835
deneyeyim hemenajLeaderboards eklentisini sunucunuza kurun
placeholderapiyi sunucunuza kurun
Değişkeni aj leaderboardsa eklemek için
/ajlb add statistic_time_played:seconds (temsilidir para sıralaması değildir)
Buğra Kardeş#6835
para sıralamasının komutu ney peki bulamadım daajLeaderboards eklentisini sunucunuza kurun
placeholderapiyi sunucunuza kurun
Değişkeni aj leaderboardsa eklemek için
/ajlb add statistic_time_played:seconds (temsilidir para sıralaması değildir)
Thiaresita!#6294
/ajlb add %vault_eco_balance_fixed%para sıralamasının komutu ney peki bulamadım da
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!