Skript Paylaşımı Hologramlı Geri Sayım Skripti (İSTEDİĞİN SÜREDE)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba Çok Fazla Gördüm Bu Skripti İsteyeni
Bende Paylaşma Kararı Aldım
Buyurun Kullanın NOT: Alıntıdır!

Kod:
command /gerisayım [<TimeSpan>]:
    permission: sk.admin
    usage: /gerisayım 10 minutes Şeklinde kullanın.
    trigger:
        set {mcdeyiz::gerisayim} to location of player
        set {mcdeyiz::time} to now
        add arg-1 to {mcdeyiz::time}
        send "&6&lSKYBLOCK &8&l► &eHologram Aktif Edildi. 1 Dakika İçerisinde Gözükecektir."
        send "&6&lSKYBLOCK &8&l► &eGerisayım noktası değiştirmek öncekini temizler."
command /gerisayımkaldır:
    permission: sk.admin
    trigger:
        delete holo object "gerisayım"
        send "&6&lSKYBLOCK &8&l► &eHologram Kaldırıldı."
        delete holo object "gerisayim"
every minutes:
    delete holo object "gerisayim"
    set {_time} to difference between {mcdeyiz::time} and now
    set {_time} to "%{_time}%"
    replace all "days" with "gün" in {_time}     
    replace all "day" with "gün" in {_time}     
    replace all "minutes" with "dakika" in {_time}     
    replace all "minute" with "dakika" in {_time}     
    replace all "hours" with "saat" in {_time}     
    replace all "hour" with "saat" in {_time}     
    replace all "seconds" with "saniye" in {_time}     
    replace all "second" with "saniye" in {_time}     
    replace all "and " with "" in {_time}     
    replace all "weeks" with "hafta" in {_time}     
    replace all "week" with "hafta" in {_time} 
    create holo object "&6&l- &e&lHAZIRAN AYI SEZONU &6&l-;&6Yeni Sezona &d%{_time}% &6kaldı" with id "gerisayim" at {mcdeyiz::gerisayim}

Son düzenleme:
Mükemmel bir Script! Bunu büyük ihtimal SoloTurk yaptı iyi scriptdir. Ayrıca SprintNetwork paketinde kullanılıyor...

Bu skripti başka bir dorumdan neden bu foruma atmaya gerek duydun?

Geri sayımı tek tek atmıyor geriye ama gene'de idare eder bir skript.

Bu skripti başka bir dorumdan neden bu foruma atmaya gerek duydun?
Hayır arkadaşın dediği gibi sprintnetwork paketini indirdim baktım böyle bir şey var forumlardada bulamamıştım hiç böyle bir skript belki ihtiyacı olan biri olur diye paylaştım başka forumda görmedim sizede iyilik yaramıyor

Hayır arkadaşın dediği gibi sprintnetwork paketini indirdim baktım böyle bir şey var forumlardada bulamamıştım hiç böyle bir skript belki ihtiyacı olan biri olur diye paylaştım başka forumda görmedim sizede iyilik yaramıyor
Skriptin sahibi kendi forumunda paylaşmış adam çeksin diye sen de bunu buradan atıyorsun!

Skriptin sahibi kendi forumunda paylaşmış adam çeksin diye sen de bunu buradan atıyorsun!
ben bunu size yardımcı olsun diye attım senin dediğin şeye bak 2 saat aradım ben bunu forumlarda bulamadım bende başkalarına kolaylık sağlasın diye paylaştım amacınız yorum kasmaktan başka bir şey değil cahil

Bunu Görüp Paylaşman Gerçekden ince bi davranış :)

Alıntı olarak bildirmen hoşuma gitti

PSD.png

Harika olmuş teşekkürler

İnsanlara emeğine saygın yok, sadece şu kelimeyi demenle bitse keşke; Alıntıdır! lütfen skripti kaldırın. "başka foruma ait" biz buradan herhangi bir konu alsak buranın konusunu çaldı oluyoruz.

İnsanlara emeğine saygın yok, sadece şu kelimeyi demenle bitse keşke; Alıntıdır! lütfen skripti kaldırın. "başka foruma ait" biz buradan herhangi bir konu alsak buranın konusunu çaldı oluyoruz.
Hayır skripti kaldırmıyorum ben bu skripti başkalarına yardımcı olsun diye paylaştım çünki ben bunu forumlarda aramıştım bulamamıştım ve ben bunu başka forumdan almadım sprintnetwork paketinden aldım ve sunucumdada kullanacağım ara bakalım google da hologramlı geri sayım skripti yada benzeri bir şey bakalım bulabilirmisin? dediğin gibi başka bir forumda varsa bulabilirsin ama nedense ben 1-2 saat aradığıma rağmen bulamadım şans eseri bir paketde gördüm ve paylaştım "lütfen skripti kaldır" demenle skripti asla kaldırmayacağım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl