Çözüldü Hologramlar ve Tab'a nasıl custom font kullanabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 733
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Merhaba arkadaşlar resimlerde gördüğünüz gibi grup isimleri için değişik bir font kullanılmış ayrıca çok net olmasa da hologramlarda da font kullanılan sunucular var benim elimde bir font var şuan kullanmayı düşündüğüm fakat nasıl yapabilirim sunucuya o fontu nasıl yükleyip pluginlerle kullanabilirim resimdeki sunucular gibi

Ekli dosyalar

• 2024-01-31_14.33.38.png
    2024-01-31_14.33.38.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 159
  • upload_2022-2-20_21-18-28.png
    upload_2022-2-20_21-18-28.png
    251,2 KB · Görüntüleme: 155
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu site ile bu tarz fontlar yapabilirsiniz. Aradığınız şey bu ise belirtmeyi ve konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu site ile bu tarz fontlar yapabilirsiniz. Aradığınız şey bu ise belirtmeyi ve konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.
Merhaba bu değil sanırım en azından ben bulamadım nasıl font yapıldığını yapılıyorsa da tab pluginine nasıl entegre edileceğini de soruyorum

Attığım sayfada ilk ve ikinci renk seçmeniz istenmektedir. İnput text yerine yazılmasını istediğiniz yazıyı yazın ve yukarıda o yazıya uygun bir font verecektir. Bu fontu kopyalayıp Tab plugininde herhangi bir yazı satırına yapıştırdığınızda çalışacaktır.

Merhaba bu değil sanırım en azından ben bulamadım nasıl font yapıldığını yapılıyorsa da tab pluginine nasıl entegre edileceğini de soruyorum
Eğer küçük yazı istiyorsanız
istediğiniz şeyi yazıp kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Eğer renklendirmek istiyorsanız arkadaşın verdiği siteyi kullanacaksınız.

1706788471675.png

1706788584767.png

HEX: Degrade sabit renktir. animation.yml'ye gerek kalmaz.
Animated: Degrade animasyonlu renktir. animation.yml'ye atmanız gerekir.

Attığım sayfada ilk ve ikinci renk seçmeniz istenmektedir. İnput text yerine yazılmasını istediğiniz yazıyı yazın ve yukarıda o yazıya uygun bir font verecektir. Bu fontu kopyalayıp Tab plugininde herhangi bir yazı satırına yapıştırdığınızda çalışacaktır.

Bunun font ile alakası yok font başka birşey benim bu resimde attıklarım da FONT arkadaşlar yazıyı renklendirmeden veya italik v.s yapmaktan bahsetmiyorum ben
Eğer küçük yazı istiyorsanız
istediğiniz şeyi yazıp kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Eğer renklendirmek istiyorsanız arkadaşın verdiği siteyi kullanacaksınız. Daha sonra animations.yml içerisine ayarlayacaksınız.

Ekli dosyayı görüntüle 235101

Ekli dosyayı görüntüle 235102

HEX: Degrade renktir. animation.yml'ye gerek kalmaz.
Animated: Degrade animasyonlu renktir. animation.yml'ye atmanız gerekir.
attığınız yerden kopyalama yapınca yazılar resimdeki şekilde bozuluyor.

Ekli dosyalar

• 2024-02-01_13.59.43.png
    2024-02-01_13.59.43.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 114
Valla hocam bu tarz fontlar nasıl eklenir bilmiyorum ama kaynak paketi veya itemsadder ile ekleniyor olabilir.
Size birşey söyleyeyim mi attığınız site tam olarak aradığım şeymiş şuan fark ediyorum çok sağ olun saat 15:11 oldu ve ben hala yatmadım 2 gündür bunu arıyorum font ekleme diye bir olay yok sanırım resource pack'e ekleme dışında üstümden feci yük kalktı sağ olun

Size birşey söyleyeyim mi attığınız site tam olarak aradığım şeymiş şuan fark ediyorum çok sağ olun saat 15:11 oldu ve ben hala yatmadım 2 gündür bunu arıyorum font ekleme diye bir olay yok sanırım resource pack'e ekleme dışında üstümden feci yük kalktı sağ olun
Bir şey değil. Sorununuz çözüldü ise "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl