Çözüldü HOLOGRAMLAR 1 TIK YÜKSELİYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vital Ghost

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
29
Arkadaşlar sunucumda hologramlar 1 tık yükseliyor sebebini bilmiyorum yardım eder misiniz? her sunucuya /stop veya /restart çektiğimde oluyor, anlamayan varsa aşşağıya resim koyuyorum.

Ekli dosyalar

• 1592325772132.png
    1592325772132.png
    333,4 KB · Görüntüleme: 59
/hd movehere çekersen ayağının altına çekersin.​

/hd movehere çekersen ayağının altına çekersin.​
anlamadım :D kötü anlamdamı yoksa her 2 iki anlamdamı neyse çekeyim bi. Burada denedim ben öyle demiyorum geri dönmesini istiyorum 1 tık yükselmicek benim yaptığım yerde kalcak bu 1 tık yükseliyor stop veya restart sunucuyu kapatırken.

anlamadım :D kötü anlamdamı yoksa her 2 iki anlamdamı neyse çekeyim bi. Burada denedim ben öyle demiyorum geri dönmesini istiyorum 1 tık yükselmicek benim yaptığım yerde kalcak bu 1 tık yükseliyor stop veya restart sunucuyu kapatırken.
Eski sürüm kullanıyorsun sanırım. Son sürüm kullan. İlk defa senden böyle bir şey duydum. Kötü anlamda demedim /hd create atarsan biraz havada olur. Eğer sen çok yüksek olduğunu düşünüyorsan /hd movehere çekerek ayağının altına çekebilirsin hologramı.​

Hani sen pluginerdin.
Bide millete pluginer denmez developer denir diyosun kendin özelden gelip ben pluginerim diyorsun
Güldürüyorsun milleti.

Eski sürüm kullanıyorsun sanırım. Son sürüm kullan. İlk defa senden böyle bir şey duydum. Kötü anlamda demedim /hd create atarsan biraz havada olur. Eğer sen çok yüksek olduğunu düşünüyorsan /hd movehere çekerek ayağının altına çekebilirsin hologramı.​
sorun çözüldü teşekkürler kendi imkanımla yaptım.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hologrami silip tekrardan koymayı denedin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl