ShortPallMall#6092
/hd help #Eklenti Komutları
/hd create <hologram adı> #Hologram Oluşturma
/hd delete <hologram adı> #Hologramı Kaldırma
/hd reload #Eklentiyi Yeniler Günceller
/hd teleport <hologram adı> #Holograma Işınlanır
/hd list #Mevcut Olan Hologramları Gösterir
/hd setline <hologram adı> 1 Deneme2 #Holograma Yazı Ekleme
merhaba güzel ama olmuyor bana yardım edebilirmisin There are no holograms in the give radius demekteDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sanırım senin istediğin yer ise
- /holograms near <radius>
istediğim bu değil malasef ama yinede teşekkür ederimPluginin adı: HolograpıcDisplays
Komutları:Kod:/hd help #Eklenti Komutları /hd create <hologram adı> #Hologram Oluşturma /hd delete <hologram adı> #Hologramı Kaldırma /hd reload #Eklentiyi Yeniler Günceller /hd teleport <hologram adı> #Holograma Işınlanır /hd list #Mevcut Olan Hologramları Gösterir /hd setline <hologram adı> 1 Deneme2 #Holograma Yazı Ekleme
ShortPallMall#6092
/holograms near 50 olarak kullanılıyo sanırım 50blok ve daha azından görünür gibisindenmerhaba güzel ama olmuyor bana yardım edebilirmisin There are no holograms in the give radius demekte
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
istediğim bu değil malasef ama yinede teşekkür ederim
malasef istediğim bu değil bu yazdığın rakam uzaklıktaki hologramları gösteriyor benim istediğim bi blockton sonra hologramın gözükmemesi/holograms near 50 olarak kullanılıyo sanırım 50blok ve daha azından görünür gibisinden
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!