Çözüldü Hologramic Dipslays ICON Özelliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByMuhammeD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.537
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByMuhammeD

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
Wesina
Hologram ile havada asılı duran blok yapıyordum
düzgün bir şekilde şekilde çalışıyordu sonra sunucumu değiştirdim

şu şekilde bozuldu;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Holographic display pluginin silip yeni bir sürüm indirip Denermisin Bi.

denedim olmadı, configi silip yeni sürüm ekledim yine olmadı!

ICON:emerald dener misin?

(ICON: emerald) yazmışsında.

Material datalarını yanlış yazmışsınız.
Lütfen bu adresdeki material datalarını kullanın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Örnek Verecek Olursam:

ICON: EMERALD
ICON: DIAMOND_BLOCK

Eğer aynı hataları almaya devam ediyorsanız.Bulunan hologramları silin /hd delete hologramadı ve tekrar /hd addline hologramisim ICON: EMERALD şeklinde oluşturun.

Denedim olmuyor, ayrıca daha önceden çalışıyordu database.yml dosyasının kodlamasıyla oynadım gene olmadı !Tüm sürümleri deneyim, bir gelişme kaydedersem haber ederim!

Sunucuyu değiştirdim derken nasıl yani detaylı bilgi verir misin ? Ve loga hata atıyor mu bi hastebine at da yolla bize

Sunucmun oldugu makine değişti yedekleri oraya taşıdık herşey sağlam sadece Hologram plugini bozuk

Askyblock error larına aldırış etmeyin!

V2.2.6'yı kullanıyorsun, ama sunucun 1.8.8 o yüzden
gidip v2.1.10 indirip protocollib güncellesen ? Ve o hologramları silip yeniden kursan ?

Denedim ve önceki mesajı attıktan sonra protocollib son sürüm indirip tüm pluginleri silip tekrar denedim olmadı. Ayrıca daha önceden çalışıyordu.
Birçok sürümü test ettim olmadı ama haal araştırıyorum bir çözümü var elbet!

Evet, wool un soluda boşluk koyup yapıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl