Çözüldü Holograma script argümanı nasıl eklerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
51
Minecraft
Minecraft

Discord:

yıldırım#1337

Hologram üzerinden database dosyasına girdiğimde hologram modüllerini ayarlıyabiliyorum. Hologram, bir çok argümanı destekliyor ancak, Script argümanlarını desteklemiyor. Olmasını gerektiğini ve birçok sunucuda olduğunu gördüğüm bir şey bu ama aylardır bulamıyorum. Holograma nasıl örneğin '%skript_kredim::{player}%' gibi argümanlar ekleyebilirim? Asırlardır aradığım çözüm arayışımı sonlandıracak bir kişi çıkarsa çok mutlu olurum, iyi forumlar!

Hologram üzerinden database dosyasına girdiğimde hologram modüllerini ayarlıyabiliyorum. Hologram, bir çok argümanı destekliyor ancak, Script argümanlarını desteklemiyor. Olmasını gerektiğini ve birçok sunucuda olduğunu gördüğüm bir şey bu ama aylardır bulamıyorum. Holograma nasıl örneğin '%skript_kredim::{player}%' gibi argümanlar ekleyebilirim? Asırlardır aradığım çözüm arayışımı sonlandıracak bir kişi çıkarsa çok mutlu olurum, iyi forumlar!
HolographicDisplays mı kullanıyorsunuz?

HolographicDisplays mı kullanıyorsunuz?
Çalıştı, çok teşekkürler! Farklı pluginler üzerinde de kullanacağım. Fazla basit ama çok yararlı oldu. İyi akşamlar, sağlıklı günler dilerim.

"Çözüldü" konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl