Rehber Hologram Yazı / PLUGİNE GEREK YOK!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar
Bugün Sizlerle Hologram Yazı Pluginsiz Bir Şekilde Göstereceğim. Komut Aşağıda Olacaktır. Map'inizde Kullanabilirsiniz.
2EnM4E.png

PHP:
summon ArmorStand ~ ~1 ~ {NoGravity:1,CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisableSlots:2039552,CustomName:Yazıcağınız Yazı}

Moderatör tarafından düzenlendi:
bence gereksiz

Merhaba Arkadaşlar
Bugün Sizlerle Hologram Yazı Pluginsiz Bir Şekilde Göstereceğim. Komut Aşağıda Olacaktır. Map'inizde
2EnM4E.png

PHP:
summon ArmorStand ~ ~1 ~ {NoGravity:1,CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisableSlots:2039552,CustomName:Yazıcağınız Yazı}

Gereksiz Bir Skript Olmuş daha İyilerini Yapma Dileği İle iyi Forumlar​

Skript değil komut.

Merhaba Arkadaşlar
Bugün Sizlerle Hologram Yazı Pluginsiz Bir Şekilde Göstereceğim. Komut Aşağıda Olacaktır. Map'inizde
2EnM4E.png

PHP:
Çok basit ve klasik değilmi??

Senden renkli ve gelişmişini bekliyoruz :D Eskiden harita yaparken NBT ile değiştirmek zorundaydım.
Tamamdır :D[DOUBLEPOST=1508517181,1508517068][/DOUBLEPOST]
Senden renkli ve gelişmişini bekliyoruz :D Eskiden harita yaparken NBT ile değiştirmek zorundaydım.
Skype Varmıdır? :D[DOUBLEPOST=1508517354][/DOUBLEPOST]
Haklısın. Ama Bende Forumda Yardım Dokunmak istedim. ondan dolayı ekledim.
Rahatsız Ettiysem Kusura Bakma İyi Forumlar

Kusura bakma fakat bence bunu kullanmak pek mantıklı değil gerek variables olsun gerek diğer bir event olsun kullanımı olmuyor. Variablesden kastım %player% vs. gibi.

İyi günler.

Tamamdır :D[DOUBLEPOST=1508517181,1508517068][/DOUBLEPOST]
Skype Varmıdır? :D[DOUBLEPOST=1508517354][/DOUBLEPOST]
Haklısın. Ama Bende Forumda Yardım Dokunmak istedim. ondan dolayı ekledim.
Rahatsız Ettiysem Kusura Bakma İyi Forumlar
Uzun süredir skype girmiyorum (1 yıl). Şimdi girersem 1000 mesajdan aşağı mesaj yoktur.

Kusura bakma fakat bence bunu kullanmak pek mantıklı değil gerek variables olsun gerek diğer bir event olsun kullanımı olmuyor. Variablesden kastım %player% vs. gibi.

İyi günler.
Map İçin.[DOUBLEPOST=1508568533,1508517834][/DOUBLEPOST]

İyi günler.
Map'ler İçin Demiştim Bende Zaten :)

@OmerDede gayet hoş fakat biraz daha geliştirilip Creeper Kafası , Kılıç Hologramı , Blok Hologramı yapabiliyorsan dönen kılıç ve blok hologramı olabilir.
============================================================================
@İsa Oruç | IsaBMC ve @xElsoN sırf mesaj kasmak için yorum yapıyorsunuz. Daha konunun ne olduğunu bilmeden mesaj atıyorsunuz burası Komut Bloğu Sanatı bölümü ve siz(İsa Oruç) gereksiz sktipt yazıyorsunuz. Yani bu demek oluyor ki mesaj kasmak için yazıyorsunuz. Tek Oyunculuda plugin veya sktipt kullanılamadığı için (Hamaci, Mod vs. dışında) gereksiz olmuyor. Bundan sonra daha düzgün bakıp , daha kaliteli mesajlar yazabilirsiniz.

@OmerDede gayet hoş fakat biraz daha geliştirilip Creeper Kafası , Kılıç Hologramı , Blok Hologramı yapabiliyorsan dönen kılıç ve blok hologramı olabilir.
@İsa Oruç | IsaBMC ve @xElsoN sırf mesaj kasmak için yorum yapıyorsunuz. Daha konunun ne olduğunu bilmeden mesaj atıyorsunuz burası Komut Bloğu Sanatı bölümü ve siz(İsa Oruç) gereksiz sktipt yazıyorsunuz. Yani bu demek oluyor ki mesaj kasmak için yazıyorsunuz. Tek Oyunculuda plugin veya sktipt kullanılamadığı için (Hamaci, Mod vs. dışında) gereksiz olmuyor. Bundan sonra daha düzgün bakıp , daha kaliteli mesajlar yazabilirsiniz.
Ata Baran Abi Sağolasın Yapıcammmm :D

Merhaba Arkadaşlar
2EnM4E.png

PHP:

Konuyu Anladık Hocam O Yazılan Komut Haritalar İçin Gerekli Ama Bilmeyen Arkadaşlar Sunucu İçin Zannede Bilir Bu Arada Post Kasacak Olsam Gerekli Gereksiz Her Konuya Yazı Yazardım Bilmediğim Konuya Bİlmediğim Cevaplar Yazmam Bu Arada Gereksiz Skript Yazmam Sizi İlgilendirmez Skriptin Kullanılıp Kullanılmasına Bakarım Ben O Skirpt Konusunda Arkadaş Gerkesiz Kodlamalar Yapmış Ve Bende Gereksiz Bir Kodlama Yerine Daha Sade Ve Daha Kolay düzenleme Yapıla Bİlen Bir Skript Yazdım

Konuyu Anladık Hocam O Yazılan Komut Haritalar İçin Gerekli Ama Bilmeyen Arkadaşlar Sunucu İçin Zannede Bilir Bu Arada Post Kasacak Olsam Gerekli Gereksiz Her Konuya Yazı Yazardım Bilmediğim Konuya Bİlmediğim Cevaplar Yazmam Bu Arada Gereksiz Skript Yazmam Sizi İlgilendirmez Skriptin Kullanılıp Kullanılmasına Bakarım Ben O Skirpt Konusunda Arkadaş Gerkesiz Kodlamalar Yapmış Ve Bende Gereksiz Bir Kodlama Yerine Daha Sade Ve Daha Kolay düzenleme Yapıla Bİlen Bir Skript Yazdım
Hocam farkındaysanız bu konuya gereksiz skript yazdınız skript göremiyorum ben?

Diğer Konudan Bahsediyorum​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl