S
Silinen üye 78915
Ziyaretçi
TheIsaORC#0001
Merhaba Arkadaşlar
Bugün Sizlerle Hologram Yazı Pluginsiz Bir Şekilde Göstereceğim. Komut Aşağıda Olacaktır. Map'inizde
![]()
PHP:summon ArmorStand ~ ~1 ~ {NoGravity:1,CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisableSlots:2039552,CustomName:Yazıcağınız Yazı}
Skript değil komut.
Gereksiz Bir Skript Olmuş daha İyilerini Yapma Dileği İle iyi Forumlar
Çok basit ve klasik değilmi??Merhaba Arkadaşlar
Bugün Sizlerle Hologram Yazı Pluginsiz Bir Şekilde Göstereceğim. Komut Aşağıda Olacaktır. Map'inizde
![]()
PHP:summon ArmorStand ~ ~1 ~ {NoGravity:1,CustomNameVisible:1,Invisible:1,DisableSlots:2039552,CustomName:Yazıcağınız Yazı}

Citrus#4361
Senden renkli ve gelişmişini bekliyoruz :D Eskiden harita yaparken NBT ile değiştirmek zorundaydım.Skript değil komut.
Çok basit ve klasik değilmi??
Tamamdır :D[DOUBLEPOST=1508517181,1508517068][/DOUBLEPOST]Senden renkli ve gelişmişini bekliyoruz :D Eskiden harita yaparken NBT ile değiştirmek zorundaydım.
Skype Varmıdır? :D[DOUBLEPOST=1508517354][/DOUBLEPOST]Senden renkli ve gelişmişini bekliyoruz :D Eskiden harita yaparken NBT ile değiştirmek zorundaydım.
Haklısın. Ama Bende Forumda Yardım Dokunmak istedim. ondan dolayı ekledim.bence gereksiz

Citrus#4361
Uzun süredir skype girmiyorum (1 yıl). Şimdi girersem 1000 mesajdan aşağı mesaj yoktur.Tamamdır :D[DOUBLEPOST=1508517181,1508517068][/DOUBLEPOST]
Skype Varmıdır? :D[DOUBLEPOST=1508517354][/DOUBLEPOST]
Haklısın. Ama Bende Forumda Yardım Dokunmak istedim. ondan dolayı ekledim.
Rahatsız Ettiysem Kusura Bakma İyi Forumlar
Map İçin.[DOUBLEPOST=1508568533,1508517834][/DOUBLEPOST]Kusura bakma fakat bence bunu kullanmak pek mantıklı değil gerek variables olsun gerek diğer bir event olsun kullanımı olmuyor. Variablesden kastım %player% vs. gibi.
İyi günler.
Map'ler İçin Demiştim Bende Zaten :)Kusura bakma fakat bence bunu kullanmak pek mantıklı değil gerek variables olsun gerek diğer bir event olsun kullanımı olmuyor. Variablesden kastım %player% vs. gibi.
İyi günler.
Ata Baran Abi Sağolasın Yapıcammmm :D@OmerDede gayet hoş fakat biraz daha geliştirilip Creeper Kafası , Kılıç Hologramı , Blok Hologramı yapabiliyorsan dönen kılıç ve blok hologramı olabilir.
============================================================================
@İsa Oruç | IsaBMC ve @xElsoN sırf mesaj kasmak için yorum yapıyorsunuz. Daha konunun ne olduğunu bilmeden mesaj atıyorsunuz burası Komut Bloğu Sanatı bölümü ve siz(İsa Oruç) gereksiz sktipt yazıyorsunuz. Yani bu demek oluyor ki mesaj kasmak için yazıyorsunuz. Tek Oyunculuda plugin veya sktipt kullanılamadığı için (Hamaci, Mod vs. dışında) gereksiz olmuyor. Bundan sonra daha düzgün bakıp , daha kaliteli mesajlar yazabilirsiniz.
TheIsaORC#0001
Merhaba Arkadaşlar
![]()
@OmerDede gayet hoş fakat biraz daha geliştirilip Creeper Kafası , Kılıç Hologramı , Blok Hologramı yapabiliyorsan dönen kılıç ve blok hologramı olabilir.
============================================================================
@İsa Oruç | IsaBMC ve @xElsoN sırf mesaj kasmak için yorum yapıyorsunuz. Daha konunun ne olduğunu bilmeden mesaj atıyorsunuz burası Komut Bloğu Sanatı bölümü ve siz(İsa Oruç) gereksiz sktipt yazıyorsunuz. Yani bu demek oluyor ki mesaj kasmak için yazıyorsunuz. Tek Oyunculuda plugin veya sktipt kullanılamadığı için (Hamaci, Mod vs. dışında) gereksiz olmuyor. Bundan sonra daha düzgün bakıp , daha kaliteli mesajlar yazabilirsiniz.
Hocam farkındaysanız bu konuya gereksiz skript yazdınız skript göremiyorum ben?
Gereksiz Bir Skript Olmuş daha İyilerini Yapma Dileği İle iyi Forumlar
Konuyu Anladık Hocam O Yazılan Komut Haritalar İçin Gerekli Ama Bilmeyen Arkadaşlar Sunucu İçin Zannede Bilir Bu Arada Post Kasacak Olsam Gerekli Gereksiz Her Konuya Yazı Yazardım Bilmediğim Konuya Bİlmediğim Cevaplar Yazmam Bu Arada Gereksiz Skript Yazmam Sizi İlgilendirmez Skriptin Kullanılıp Kullanılmasına Bakarım Ben O Skirpt Konusunda Arkadaş Gerkesiz Kodlamalar Yapmış Ve Bende Gereksiz Bir Kodlama Yerine Daha Sade Ve Daha Kolay düzenleme Yapıla Bİlen Bir Skript Yazdım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!