Çözüldü hologram yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

merhaba bir sunucuda böyle bir hologram ve font gördüm bunu kendim yapmayı denedim beceremedim hem fontunu çok beğendim hemde hologramın arkasında siyahımsı gölge yok kendim decentholograms ile denediğimde arkada siyahımsı bir gölge gibi bir şey de oluşuyor

Ekli dosyalar

• 1751562207099.webp
    1751562207099.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 92
Aşşağıdaki tabloya göre kullandığınız plugini değiştirmeniz gerekmekte. decentholograms ile maalesef bunu yapamıyorsunuz texture'lu bir serveriniz yoksa.

ÖzellikDecentHologramsFancyHologramsGHolo
Temel TeknolojiZırh Askıları (Armor Stands)Metin Gösterim VarlıklarıMetin Gösterim Varlıkları
Min. MC Sürümü1.8+ 1.19.4+ 1.19.4+
Arka Plan KontrolüHayır (İmkansız) Evet (Tam RGBA) Evet (Tam RGBA)
Metin Gölgesi KontrolüHayır (İmkansız) Evet (Aç/Kapat, Güç, Yarıçap) Evet (Aç/Kapat)
Metin ÖlçeklendirmeHayırEvet Evet
Yerleşik DH DönüştürücüYokEvet Evet
Benzersiz ÖzelliklerÇoklu sayfa sistemi, geniş sürüm desteği NPC ile bağlama, MiniPlaceholders desteği Görüntüden hologram, gelişmiş etkileşimler, Folia desteği

teşe
Aşşağıdaki tabloya göre kullandığınız plugini değiştirmeniz gerekmekte. decentholograms ile maalesef bunu yapamıyorsunuz texture'lu bir serveriniz yoksa.

ÖzellikDecentHologramsFancyHologramsGHolo
Temel TeknolojiZırh Askıları (Armor Stands)Metin Gösterim VarlıklarıMetin Gösterim Varlıkları
Min. MC Sürümü1.8+ 1.19.4+ 1.19.4+
Arka Plan KontrolüHayır (İmkansız) Evet (Tam RGBA) Evet (Tam RGBA)
Metin Gölgesi KontrolüHayır (İmkansız) Evet (Aç/Kapat, Güç, Yarıçap) Evet (Aç/Kapat)
Metin ÖlçeklendirmeHayırEvet Evet
Yerleşik DH DönüştürücüYokEvet Evet
Benzersiz ÖzelliklerÇoklu sayfa sistemi, geniş sürüm desteği NPC ile bağlama, MiniPlaceholders desteği Görüntüden hologram, gelişmiş etkileşimler, Folia desteği
teşekkürler oldu birde o fotoğraftaki font u nasıl bulabilirim

Fancyholograms 1.19.4 altı sürümlerde zırh askısı olarak gösteriyor sürümünüzü bu sürüm altında açacaksanız hatırlatma olsun diye eklemek istedim

Son düzenleme:
Decentholograms 1.19.4 altı sürümlerde zırh askısı olarak gösteriyor sürümünüzü bu sürüm altında açacaksanız hatırlatma olsun diye eklemek istedim
burda yazdıgım ılk olan hatalı affınıza sığınırım :D

Tamamen yanlış okumuşum :P üst sürümlerde png görsel ekleyerekde mümkün kılınabilir yanılmıyorsam

Tamamen yanlış okumuşum :P üst sürümlerde png görsel ekleyerekde mümkün kılınabilir yanılmıyorsam
öyle yazcagınıza direk bi yapay zekaya atıp bunu unicode ufak yazıya çevir derseniz hem zamandan hemde daha kolaylık kazanırsınız tavsiyem .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl