Çözüldü HOLOGRAM YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzi8436
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 148
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Feyzi8436

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
feyzi
1733648568461.webp

aynı bunun gibi bir yazı nasıl yazabilirim (aynısı) isterseniz girip bakın sunucusundan aldım isterseniz ordan bakın ben bulamadım :(

İtemsadder ile Rank ekler gibi görsel ekleyin. Ardından herhangi bir hologram pluginine %img_görselismi% şeklinde ekleyebilirsiniz.

Bu tür tasarımları Blockbench uygulaması ile tasarlayabilirsiniz. Ardından yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi itemsadder ile bu yazıları yükleyip holograma unicode veya placeholder ile tanımladığınızda attığınız görseldeki gibi bir yazı ortaya çıkacaktır.

Bu tür tasarımları Blockbench uygulaması ile tasarlayabilirsiniz. Ardından yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi itemsadder ile bu yazıları yükleyip holograma unicode veya placeholder ile tanımladığınızda attığınız görseldeki gibi bir yazı ortaya çıkacaktır.
Arkadaşında belirttiği gibi yapabilirsin lakin İtemsAdder plugini ücretli bir eklentidir bilginiz olsun.

Blockbench ile yapılabilir. Nasıl yapıldığını forumda birisi konu açıp göstermişti aşağıdan ilgili konuya bakabilirsiniz.
İlgili konuya git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl