Yasuoxdx
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- Azelora
Discord:
kyjons
kyjons
Sorununu çözer mi emin değilim, kendimi geliştirmek adına videolar izlerken bu video ile hologram yapmayı daha detaylı öğrenmiştim.Bazı sunucularda, genellikle yabancı sunucularda, hologramları daha net ve kaliteli gözüküyor.
Yabancı bir sunucu hologramı, benim kendi sunucu hologramım.
Bunun sebebi nedir? Nasıl yapılıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 253276
Ekli dosyayı görüntüle 253275
kyjons
Teşekkür ederim. KONU KİLİT.Fancyholograms ya da CMİ içerisinde bulunan hologram.yml bölümünü kullanıyordur. Bu yukarıdaki hologramı CMİ eklentisini kullanarak ben elde edebiliyorum. O eklenti de: Ücretli
kyjons
Sorununu çözer mi emin değilim, kendimi geliştirmek adına videolar izlerken bu video ile hologram yapmayı daha detaylı öğrenmiştim.
Video da daha detaylı ve belirgin bir şekilde gözüküyor, istersen deneyebilirsin. (Kurulum kısmına vs. geçip direkt sonunda bitmiş haline bakabilirsin.)
atasci
Keşke Fancy Holograms Purpur içinde kullanılabilse .dFancyholograms ya da CMİ içerisinde bulunan hologram.yml bölümünü kullanıyordur. Bu yukarıdaki hologramı CMİ eklentisini kullanarak ben elde edebiliyorum. O eklenti de: Ücretli
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!